Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics)

Λιακάδα, καρναβαλικό κλίμα και όμορφες φατσούλες μασκαρεμένες, με τις φωνούλες τους να ξεσηκώνουν τη πλατεία στο πόδι.

Αυτό ήταν η ατμόσφαιρα που χαρακτήρισε το Baby Rally στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας, το πρωί του Σαββάτου, σε μία εκδήλωση στο πλαίσιο της κορύφωσης του καρναβαλιού των μικρών αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τα Ψηλαλώνια γέμισαν από παιδιά, αλλά και μωράκια που έτρεξαν που μπήκαν από νωρίς καρναβαλικό κλίμα και έδειξαν να χαίρονται τη στιγμή, μέσα από διάφορες δράσεις, με μπόλικο παιχνίδι και έγιναν από τους διοργανωτές.

Πέρα από την διαδρομή με τα ποδήλατα στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, υπήρχαν αρκετές ακόμα εκδηλώσεις για τους μικρούς μπόμπιρες που δεν σταμάτησαν να τρέχουν και να τρέχουν και να παίζουν.

Στο παιχνιδιάρικο κλίμα της πλατείας, στο πλαίσιο πάντα του Baby Rally, συνέβαλλε φυσικά και το λούνα παρκ που υπάρχει εκεί από την περίοδο των Χριστουγέννων και μετά και θα παραμείνει και το καρναβάλι.

Τα παιδιά έκαναν τραινάκι, καρουζέλ, τραμπολίνο, συμμετείχαν επίσης στα παιχνίδια που έγιναν στο Baby Rally και γενικότερα η πλατεία πήρε ένα όμορφο παιδιάστικο άρωμα και καρναβαλικό χρώμα, που είναι αλήθεια έως τώρα, στο φετινό καρναβάλι, δεν είχαμε δει στα Ψηλαλώνια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Παιδικό Καρναβάλι κορυφώνεται με την μεγάλη παρέλαση των μικρών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί.

Δείτε φωτογραφίες:

Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics) Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics) Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics) Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics) Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics) Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics) Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics) Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics) Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics) Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics) Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics) Η πλατεία στα Ψηλαλώνια της Πάτρας γέμισε από παιδιά, χρώμα και καρναβάλι (pics)


Πηγή