Μίνι καλοκαίρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού;

Τι καιρό θα κάνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού; Ακόμα είναι νωρίς για να μιλήσουν οι ειδικοί και να προχωρήσουν σε ασφαλείς προβλέψεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο δείκτης της θερμοκρασίας αναμένεται να φτάσει τους 20 με 21 βαθμούς και να κάνει ένα μικρό καλοκαίρι, γεγονός που ασφαλώς θα βοηθήσει στην ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου.

Το σίγουρο για την ώρα πάντως είναι ότι ο καλός καιρός θα συνεχιστεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας, την τελευταία εβδομάδα του Πατρινού Καρναβαλιού, με την θερμοκρασία, σύμφωνα με τους πίνακες του meteo, να φτάνουν ακόμα και τους 17 με 18 βαθμούς, στην Πάτρα. Οπότε όλα δείχνουν ότι φέτος ο καιρός είναι μαζί με την Πάτρα και το καρναβάλι της.

Δείτε τους πίνακες του meteο μέχρι την Παρασκευή και την πρόβλεψη του The Weather Channel για το Σαββατοκύριακο των παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού.

Μίνι καλοκαίρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού; Μίνι καλοκαίρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού; Μίνι καλοκαίρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού;
Μίνι καλοκαίρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού; Μίνι καλοκαίρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Πατρινού Καρναβαλιού;


Πηγή