ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από υπάλληλο που είχε συκοφαντήσει

Με μία δημόσια δήλωση συγγνώμης έληξε η δικαστική διαμάχη μεταξύ πρώην Προέδρου του Καρναβαλικού Οργανισμού επί Δημαρχίας Δημαρά και υπαλλήλου του Δήμου Πατρέων.

Όπως είχε γίνει γνωστό ο πρώην Πρόεδρος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο είχε αφήσει αιχμές για την υπάλληλο με αφορμή την υπόθεση του ελλείμματος άνω των 50.000 ευρώ από τα ταμεία του Οργανισμού.

Η υπάλληλος τον είχε μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση και πλέον δικαιώθηκε αφού ο πρώην Πρόεδρος ζήτησε ενώπιον του Δικαστηρίου αλλά και γραπτώς συγγνώμη.

Γράφει: Με την παρούσα μου δηλώνω ότι τα υπ’ εμού αναγραφόμενα στην από 17/10/2013 επιστολή μου, που απηύθυνα προς το Δήμαρχο Πατρέων, ανήρτησα στο διαδίκτυο στην προσωπική μου ιστοσελίδα και απέστειλα προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την οποία κατέθεσε κατ’ εμού την εκδικαζομένη μήνυση η μηνύτριά μου Βασιλική Τσούμα, στην οποία επιστολή μου, μεταξύ άλλων, ανέφερα επί λέξει ότι : «….Μου ζήτησε ευθέως να μη διακινδυνεύσω τον έλεγχο και ειδικά σε προεκλογική περίοδο ακόμα και χωρίς να έχω άποψη, να βάλω τα χρήματα εγώ ή ο Δήμαρχος ή ακόμα και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι γιατί το πολιτικό κόστος θα είναι μεγάλο για εμένα και για όλους μας.

Βέβαια το ίδιο ακριβώς και σε άλλη συνάντηση μου είπε και η Προϊσταμένη του λογιστηρίου κυρία Τσούμα. Με προέτρεψαν και οι δύο, δηλαδή η μηνύτριά μου και ο λογιστής κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, να καλύψω όπως ισχυρίζονται το έλλειμμα και με τη διαβεβαίωση ότι κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες θα μπορούσα να πάρω τα χρήματα με μη νόμιμους τρόπους (αναθέσεις, εικονικά τιμολόγια, κ.α.» είναι ψευδή και γράφτηκαν από μένα εντελώς επιπόλαια και για το λόγο αυτό ζητώ συγγνώμη από την μηνύτρια.

Επίσης, δηλώνω ότι σέβομαι και εκτιμώ την μηνύτριά μου κα Βασιλική Τσούμα, η οποία ήταν αρίστη υπάλληλος και εκτελούσε άψογα τα καθήκοντά της στο Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ», όπου εργαζόταν και εγώ ετύγχανα Πρόεδρος κατά την κρίσιμη περίοδο που συνέβησαν, όσα αναγράφονται στην μήνυση.

Επίσης, με την παρούσα μου δίνω το δικαίωμα στην μηνύτριά μου να αναρτήσει στο διαδίκτυο και να αποστείλει στα Μ.Μ.Ε. τη δήλωσή μου αυτή για την αποκατάσταση της τιμής και της υπολήψεώς της.-


Πηγή