Συγκίνηση για τον θάνατο του Μιχάλη Φούρα, αδελφού του πρώην Υπουργού, Ανδρέα Φούρα


Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Φούρα, αδερφού του πρώην υπουργού και δημάρχου Πατρέων Ανδρέα Φούρα.

Ο εκλιπών «έφυγε» σε ηλικία 79 ετών, ενώ υπήρξε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, από την ίδρυσή του, είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Πατρέων ενώ επαγγελματικά ασχολούνταν με την εμπορία και επεξεργασία ξυλείας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή τον θάνατο του Μιχάλη Φούρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Η απώλεια του Μιχάλη Φούρα μάς θλίβει όλους βαθύτατα. Άνθρωπος μεμεγάλη διαδρομή στους δημοκρατικούς αγώνες, συναγωνιστής και σύντροφος,συνέδεσε την ζωή του με την έννοια της προσφοράς και της διαρκούς παρουσίας στακοινά.Ενεργός πολίτης, ακριβοδίκαιος ως χαρακτήρας, οξυδερκής στις πολιτικές τουτοποθετήσεις, υποδειγματικός οικογενειάρχης, μαχητής μέχρι το τέλος, ο ΜιχάληςΦούρας αφήνει πίσω του ένα σημαντικό προσωπικό και πολιτικό αποτύπωμα.Υπηρέτησε με πίστη και συνέπεια αρχές και αξίες, άλλοτε ως δημοτικόςσύμβουλος, άλλοτε ως μέλος της διοίκησης του Επιμελητήριου Αχαΐας και πάντα ωςθαρραλέος και ασυμβίβαστος αγωνιστής.Στην οικογένεια του εκφράζω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια».


Πηγή