Β.Αγγελόπουλος: «Θα διεκδικήσουμε την παραμονή στα πλέι άουτ»


Ο Βασίλης Αγγελόπουλος αποτελεί αναπόσπαστο στέλεχος του Απόλλωνα Βίδοβας και βοηθάει αισθητά την ομάδα του στην φετινή της προσπάθεια στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ.

Στόχος για τους «τριφυλλοφόρους» είναι η παραμονή και καλούνται να εισέλθουν στα πλέι άουτ, για να την διεκδικήσουν, όπως άλλωστε και την περυσινή σεζόν, που τα κατάφεραν περίφημα. Μιλώντας στο westcity,gr αναφέρθηκε στην ομάδα του και παράλληλα σχολίασε το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Αγγελόπουλος:

_ Βασίλη ο στόχος είναι η παραμονή σας μέσω των πλέι άουτ. Μπορείτε να τα καταφέρετε;

«Έχουμε κάνει κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα και βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, όμως έχουμε καλό υλικό και θεωρώ πως στις εναπομείνασες 6 αγωνιστικές θα παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και θα μπούμε στα πλέι άουτ, με σκοπό να διεκδικήσουμε την παραμονή μας.»

_ Πως κρίνεις το επίπεδο στον 1ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας και ποιες ομάδες ξεχωρίζεις;

«Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό σε σχέση με πέρυσι και πιο ανταγωνιστικό. Πολλές ομάδες διεκδικούν άνοδο και οι διαφορές στην βαθμολογία σε όλους τους τομείς είναι μικρές.

Σίγουρα φαβορί για την άνοδο είναι το Λιμνοχώρι και ευχάριστη έκπληξη για εμένα είναι ο Αστέρας Μιντιλογλίου, που κάνει πολύ καλή πορεία.»


Πηγή