”Άρωμα Κέρκυρας” στο νέο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου.

Εκδηλώσεις ”Άρωμα Κέρκυρας” στο νέο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου.

“Αρωμα Κέρκυρας” θα έχει η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου με τους συνεργάτες του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αυτές τις ημέρες γίνονται στο νησί γυρίσματα επεισοδίου “πιλότου” ενώ στα σημερινά γυρίσματα στο Λιστόν συμμετείχε και η ” φιλαρμονική Καποδίστριας”.

Μαζί με τον ταλαντούχο Κύπριο σκηνοθέτη που σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης με το “Τατουάζ” αλλά και παλαιότερα με τα “Δίδυμα Φεγγάρια” βρίσκεται ο επίσης σκηνοθέτης και ηθοποιός στο Τατουάζ Κ. Αναγνωστόπουλος.

Όπως είχε γράψει πρόσφατα το Έθνος:«Η νέα -ατιτλοφόρητη προς το παρόν- παραγωγή θα βασιστεί στο τρίπτυχο έρωτας – δράμα – μυστήριο, το οποίο θα συμπληρώνεται από μεγάλες ανατροπές και δολοπλοκίες. Αρχικός τόπος δράσης και εξέλιξης του σεναρίου δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και ένα πανέμορφο νησί: η Αθήνα, η Ρώμη και η Κέρκυρα.
Ενώ όπως αναφέρει το athensmagazine.gr “το καστ των ηθοποιών, αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται, ενώ ήδη ξέρουμε ότι θα πρωταγωνιστήσουν η “Πέμυ Ζούνη, η Θάλεια Ματίκα, ο Στέφανος Μιχαήλ, ο Κούλλης Νικολάου, ο Αντρέας Γεωργίου, αλλά και οι Απόστολος Γκλέτσος και Γιώργος Παρτσαλάκης”.Η Βάνα Δημητρίου ήδη έχει αρχίσει να γράφει πυρετωδώς το τελικό σενάριο, καθώς το προσχέδιο για τη συγκεκριμένη σειρά το είχε ήδη έτοιμο από το φθινόπωρο”.

(τις φωτο ανάρτησε στο λογαριασμό του σε μέσο δικτύωσης ο Σπύρος Μαργαρίτης)


Πηγή