Έξαλλοι οι κάτοικοι της Ανθούπολης για την κατάσταση της μάντρας του Κοιμητηρίου, τους δρόμους και την καθαριό […]

Επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της συνοικίας, την έλλειψη καθαριότητας και την ελλιπή συντήρηση της μάντρας του Α’ δημοτικού νεκροταφείου Πατρών απέστειλε ο εκπολιτιστικός σύλλογος Ανθούπολης. Στην επιστολή τους χαρακτηριστικά αναφέρουν:

Έπειτα από δεκάδες καταγγελίες κατοίκων της Ανθούπολης αλλά και καταστηματαρχών της περιοχής , είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την ακόλουθη ανακοίνωση!!

Τα τελευταία 5 χρόνια βιώνουμε την εγκατάλειψη και την απαξίωση από την δημοτική αρχή. Εκτός των κακοσυντηρημένων δρόμων και την έλλειψη καθαριότητας στην περιοχή μας , η ελλιπής συντήρηση του κοιμητηρίου της περιοχής μας έχει φέρει τους 6.000 κατοίκους σε αγανάκτηση.

Χαρακτηριστικά η μάντρα του κοιμητηρίου από την οδό Αμερικής έως την οδό Τήνου έχει να καλλωπιστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Με αποτέλεσμα το αποτρόπαιο θέαμα βλέπετε στις φωτογραφίες. Με τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρόεδρο του αρκτικού διαμερίσματος μας είχε επιβεβαιώσει ότι το θέμα θα λυθεί.

Όμως δεν έγινε ποτέ !!!

Κάποιοι παίζουν με την υπομονή και την καλοσύνη

των έξι χιλιάδων κατοίκων της Ανθούπολης!!!


Πηγή