ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ – Παπάς «στόλισε» Πρόεδρο… με ύβρεις, παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας!

Δεν πίστευε στα αυτιά του, με όσα άκουγε από ιερέα που λειτουργεί σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας γνωστός Πατρινός, Πρόεδρος και αντιπρόεδρος σε τρεις μεγάλους συλλόγους της Πάτρας και μάλιστα με έντονη κοινωνική δράση!

Το περιστατικό συνέβη προ ημερών, την προηγούμενη από την Μεγάλη Εβδομάδα, εβδομάδα, και μάλιστα στην διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Σαχτούρη σε πολυσύχναστο δρόμο και σε απόσταση αναπνοής… από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Προέδρου, συναντήθηκε με τον παπά και άρχισαν να μιλούν … για τις εκλογές! Ο Πρόεδρος που κατάγεται από την Δυτική Αχαΐα δήλωσε ότι στηρίζει τον νυν Δήμαρχο και ο παπάς… αντίπαλό του! Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, φαίνεται πως και οι δύο επέμεναν φανατικά στην άποψή τους, μόνο που ο ρασοφόρος… τα «πήρε στο κρανίο»! Και ενώ ο Πρόεδρος συνέχιζε την κουβέντα, ο παπάς άρχισε να εκτοξεύει ύβρεις: «Τράβα γα… εσύ, γιατί άμα σε γα…. εγώ θα σε τσούξει» του είπε συγκεκριμένα! Άναυδος ο Πρόεδρος.

Έμεινε με ανοιχτό το στόμα! «Τι λες παπά και έρχεται Μεγάλη Εβδομάδα»; Αναφώνησε για να λάβει… εξίσου «πληρωμένη» απάντηση! Παπάς και Πρόεδρος έφυγαν από το σημείο, αλλά ο δεύτερος αποφάσισε να μην αφήσει το επεισόδιο να «περάσει»! Ήδη ετοιμάζει καταγγελία που θα γίνει μετά το Πάσχα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, ενώ θα υποβάλει μήνυση κατά του ιερέως για εξύβριση. «Η συνέχεια θα δοθεί στα Δικαστηρια» μας δήλωσε ο Πρόεδρος.

Τα στοιχεία του καταγγέλλοντος είναι στην διάθεση της εφημερίδας. Όπως μάθαμε ο συγκεκριμένος ιερέας έχει δείξει ότι είναι οξύθυμος, δεν περιμέναμε όμως… να φθάσει στο σημείο να εκτοξεύει τέτοιες ύβρεις και μάλιστα… παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας. Ο Πρόεδρος έχει ήδη συζητήσει την καταγγελία του και με άλλους, και άπαντες τον συμβούλευσαν να προσφύγει στην Δικαιοσύνη! Ε δεν είναι και λίγα αυτά που άκουσε –όπως καταγγέλλει- από τον παπά!


Πηγή