“Βούλιαξε” το διαδίκτυο από την αποκάλυψη του Patra news.gr για το ρεκόρ Νικολόπουλου!

«Κατέρρευσε» το διαδίκτυο από την χθεσινή αποκάλυψη του Patra News.gr για το νέο ρεκόρ του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος κατάφερε να συμμετάσχει σε συνολικά 18 Επιταφίους την Μ. Παρασκευή!
Η εντυπωσιακή επίδοση του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας και Υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, προκάλεσε το πρωτοφανές ενδιαφέρον όλων των πανελλαδικών και περιφερειακών ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, που αναπαρήγαγαν το δημοσίευμα του Patra news.gr κάνοντας μάλιστα αναφορά στην πηγή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από 80.000 μοναδικοί χρήστες διάβασαν το θέμα από το Patra news.gr επιβεβαιώνοντας έτσι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού για το παράξενο ρεκόρ του Νίκου Νικολόπουλου.

Κάτι που καταδεικνύει την τεράστια δύναμη που διαθέτει το Patra News.gr ως το πρώτο ειδησεογραφικό μέσο της Περιφέρειας, με την τεράστια διείσδυση που διαθέτει στο αναγνωστικό κοινό και την αναγνώριση της εγκυρότητας και της αξιοπιστίας που το έχει καταξιώσει εδώ και τόσα πολλά χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο επικεφαλής της «Νέας Πάτρας»συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη δημοσιογράφο και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την «Νέα Πάτρα» Παναγιώτη Ρηγόπουλο, παρακολούθησε 18 λιτανείες ( μία παραπάνω από πέρυσι) σε ισάριθμες εκκλησίες και κοιμητήρια της Πάτρας, ξεκινώντας από τον Επιτάφιο του ΚΕΤΧ νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής και καταλήγοντας αργά το βράδυ, σε αυτόν της Ευαγγελίστριας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάποιες λιτανείες και λειτουργίες, όπως στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο, στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας και στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο, συμμετείχε και ως… ψάλτης! Φυσικά …δεξιός!

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    28 Απριλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία