Δήμος Ήλιδας: Έως και την Μ. Πέμπτη η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης Ανάγκης στους ωφελούμενους του ΚΕΑ

Συνεχίζεται έως και την Μ. Πέμπτη, η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης Ανάγκης στους ωφελούμενους του ΚΕΑ , από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας, στο κτίριο του Παλιού ΤΕΙ Αμαλιάδας, επί της Λεωφόρου Αντωνίου Πετραλιά – πλησίον Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Οι άνθρωποι της Κοινωφελούς και οι εθελοντές βρίσκονται εκεί και προσφέρουν βοήθεια με όσα μέσα τους παρέχονται, ως αρωγοί στο πλάι των συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματική ανάγκη, με σκοπό να κάνουν την αγάπη πράξη και να προσφέρουν πλατιά χαμόγελα στα θλιμμένα πρόσωπα των συμπολιτών μας, που η κρίση και η ανέχεια τους έχει στερήσει. Σε δηλώσεις του ο κος Μάκης Παπαγιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς, τόνισε την σημαντικότητα των Ανθρωπίνων Αξιών και τον σεβασμό στην Αξιοπρέπεια και την Ανθρώπινη Υπόσταση, που πρέπει να διακατέχουν όλους μας. Στην συνέχεια των δηλώσεων του, ανέφερε πως, στην εποχή μας υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, όπως έχει εντοπίσει ο ίδιος, μέσα από την δράση του ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς, που νοιώθουν απομονωμένοι λόγω ανέχειας και δεν ζητούν βοήθεια από τους συνανθρώπους τους. Αυτό μας δημιουργεί ανησυχία και μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ούτως ώστε να δράσουμε ενώνοντας τις δυνάμεις μας σαν γροθιά και κατ’ αυτόν τον τόπο να εξαλείψουμε τις πολιτικές της λιτότητας που οδηγούν στη φτώχια και δίνουν βήμα στις ακρότητες.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος, επισήμανε πως η Κοινωφελής, κατά την διάρκεια της θητείας του, ακολουθεί αυτήν την Ανθρωπιστική γραμμή και τόνισε πωςόλοι μαζί οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά τους, βρίσκονται με κάθε τρόπο δίπλα στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και πάντα με απόλυτη εχεμύθεια. Τέλος ο κος Παπαγιαννόπουλος δήλωσε «καλούμε όλους όσους χρειάζονται στήριξη, να απευθυνθούν σε εμάς, όπως θα απευθύνοντανστους δικούς τους ανθρώπους, και να είναι σίγουροι, πως θα ανταποκριθούμε επάξια με όσες δυνάμεις διαθέτουμε. Έτσι γίνεται η Αγάπη Πράξη. Σύνθημα και σκοπός όλων μας είναι: “Οι Ωφελούμενοι να είναι και Χαρούμενοι”.


Πηγή