Δείτε τι έγραψε η 33χρονη γυναίκα στο facebook…. πριν βρεθεί το μωρό στον κάδο

«Όλα κάποια στιγμή χάνονται…» είναι η ανάρτηση της 33χρονης στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, που φέρεται να γέννησε και να πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων σε συνοικία του Αιγίου, ενώ η ίδια μετά την αποκάλυψη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», όπου μετέβη με αιμορραγία την περασμένη Τετάρτη.

Στο προφίλ της μάλιστα κατά διαστήματα «ανέβαζε» και φωτογραφίες με μωρά!

Η 35χρονη εξακολουθεί να παραμένει «σφήκα», καθώς δε δίνει καμιά συγκεκριμένη απάντηση στις ερωτήσεις των Αστυνομικών που δηλώνουν πεπεισμένη πως είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων στη συνοικία Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο, για το που και κάτω από ποιες συνθήκες γέννησε το μωρό.

Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως το βρέφος δεν έχει καμία σχέση με τη δική της περίπτωση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης. Πληροφορίες θέλουν η γυναίκα να διατηρούσε σχέση με τον πατέρα του μωρού, ο οποίος όμως δεν συμφωνούσε με τη γέννηση του, σε αντίθεση με την 35χρονη, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα.


Πηγή