Δημόσιο ΙΕΚ Πύργου: «Σάρωσε» πάλι τα βραβεία

«Χρυσή» εις διπλούν ήταν η συμμετοχή του Δημόσιου ΙΕΚ Πύργου, στο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα που διεξήχθη στην Πάτρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου διεξήχθη και ο 2ος Παμπελοποννησιακός Διαγωνισμός Μαγειρικής.

Οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης – Chef με τον καθηγητή τους, Σεφ Νίκο Παπαδόπουλο, κατάφεραν για μια ακόμα φορά να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να «σαρώσουν» τα βραβεία. Ειδικότερα, πήραν Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο στην κατηγορία «Κρέας» και Χρυσό στην κατηγορία «Ψάρι».

Οι διακρίσεις αυτές, αντικατοπτρίζουν το πολύ σοβαρό έργο που γίνεται στο Δημόσιο ΙΕΚ Πύργου, την υπεύθυνη δουλειά των εκπαιδευτών αλλά και την αφοσίωση και προσπάθεια των εκπαιδευόμενων, που κατάφεραν – όπως σημείωσε σε μια δημόσια ανάρτησή του στο «φέισμπουκ» ο κ.Παπαδόπουλος – να τον κάνουν υπερήφανο σαν άνθρωπο και σαν καθηγητή. Ο ίδιος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Διευθύντρια του ΔΙΕΚ κα Μπουροπούλου και τον Υποδιευθυντή κο Αυγερινόπουλο για την υποστήριξη και ενθάρρυνση σε πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν να κάνουν με την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους καταρτιζόμενους.


Πηγή