Δυτική Ελλάδα: Σε σωρεία συλλήψεων προχώρησε η αστυνομία για κλοπές

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε καφετέρια στην Πάτρα, με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από υπάλληλο του καταστήματος το κινητό της τηλέφωνο.

Επίσης, συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών μια 45χρονη ημεδαπή, διότι πριν από τρεις ημέρες το μεσημέρι, μετέβη σε καφετέρια στην Πάτρα και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από 56χρονη θαμώνα μια τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των (75) ευρώ.

Ακόμη, συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το μεσημέρι, μετέβη σε κατάστημα πώλησης ενδυμάτων και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε ενδύματα, συνολικής αξίας (285) ευρώ.

Επιπλέον, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21 και 20 ετών, διότι, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν σε οικία 78χρονης ημεδαπής στα Κρέστενα Ηλείας και με την μέθοδο της απασχόλησης, αποπειράθηκαν να της αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.

Τέλος, προχθές το μεσημέρι, στο Νεοχώρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, μια 33χρονη ημεδαπή, διότι από 16-04-2019 έως την 18-04-2019, αφαίρεσε από χώρο παιδικής χαράς στο Νεοχώρι Ηλείας, (32) πλαστικά πλακίδια.


Πηγή