Δύο ακόμη υποψήφιοι με την παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα»


Δύο ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα».

Ο Κωνσταντίνος Τσίπας

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Τσίπα ο οποίος θέτει υποψηφιότητα στην τοπική κοινότητα Αλισσού. Ο Κωνσταντίνος είναι παντρεμένος με την Ευτυχία Σπυροπούλου και έχει δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος του ΤΕΛ Κάτω Αχαΐας με ειδικότητα στη Μηχανολογία. Έως το 2013 εργαζόταν στον τομέα ψύξης, κλιματισμού και θέρμανσης. Τώρα δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα στην επαγγελματική ψύξη.

Ο Κωνσταντίνος αγαπά το χωριό του και είναι αγανακτισμένος με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Είναι από τους νέους ανθρώπους που έχει βάλει στόχο να παλέψει ώστε να σταματήσει εδώ η εγκατάλειψη που γνώρισε ο τόπος του με την παρούσα δημοτική αρχή.

Η Γιάννα Νικολακοπούλου

Η Γιάννα Νικολακοπούλου, είναι ακόμα μια υποψήφια που στρατεύεται με την παράταξη «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα» για τη δημοτική ενότητα Δύμης. Η Γιάννα εργάστηκε επί σειρά ετών σαν νοσηλεύτρια στο κέντρο υγείας Κάτω Αχαΐας. Είναι παντρεμένη με τον Κλεομένη Παπαδόπουλο και έχει δύο παιδιά. Την Ειρήνη, τελειόφοιτη στο Α.Τ.Ε.Ι. φυσικοθεραπείας και τον Μάριο που δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα.

Η Γιάννα είναι άνθρωπος της προσφοράς καθώς επί σειρά ετών, λόγω της εργασίας της, ζούσε τον ανθρώπινο πόνο από κοντά. Όπως δηλώνει και η ίδια «Από την εργασία μου έμαθα πάρα πολλά πράγματα αλλά το πιο σημαντικό είναι πως η ανθρώπινη θέληση μπορεί να νικήσει κι όχι να νικηθεί. Για το λόγο αυτό στρατεύομαι και με τον Σπύρο Μυλωνά. Με έπεισε ότι η αγάπη του για τον τόπο του και η θέλησή του για ένα καλύτερο αύριο είναι πολύ ισχυρή και θα νικήσει τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες τυχόν προκύψουν», δήλωσε η ίδια.


Πηγή