Δύο νέες γυναίκες στο πλευρό του Γ. Αργυρόπουλου


Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΚΑΙ Η ΦΑΝΗ ΑΣΒΕΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ

Δύο νέες γυναικείες υποψηφιότητες προστίθενται στο δυναμικό της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών «Όραμα Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Γιάννη Αργυρόπουλο. Πρόκειται για την Αγγελική Κουντούρη από τη Βαρβάσαινα και την Φανή Ασβεστά από το Καράτουλα.

Η Αγγελική Κουντούρη έχει γεννηθεί το 1993 και είναι μητέρα δύο παιδιών. Ο σύζυγος της Κωνσταντίνος Σταματόπουλος εργάζεται στο ΚΤΕΛ ως οδηγός. Κατέχει το πτυχία «Παρασκευάστρια Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων» από το Δημόσιο ΙΕΚ Πύργου και έχει εργαστεί σε ιατρείο και μικροβιολογικό εργαστήριο και κατάστημα ορθοπεδικών ειδών. Η αγάπη της για τον τόπο και η πίστη της ότι οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους την οδήγησαν στην απόφαση να τεθεί στο πλευρό του Γιάννη Αργυρόπουλου.

Η Φανή Ασβεστά είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς ο πατέρας της Ιωάννης είχε εκλεγεί επανειλημμένα σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Καράτουλα. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως υπάλληλος σε γνωστά ξενοδοχεία του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας. «Μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορείς να προσφέρεις στον τόπο σου. Επέλεξα να συμπαραταχθώ με το Γιάννη Αργυρόπουλο γιατί είναι νέος και μπορεί να αντιληφθεί καλύτερα τους προβληματισμούς της νέας γενιάς, ελπίζοντας ότι θα αλλάξει η πορεία του δήμου μας», δήλωσε σχετικά με την υποψηφιοτητα της.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αργυρόπουλος καλωσορίζοντας τις δύο νέες υποψήφιες στο συνδυασμό τόνισε ότι «το «Όραμα Δημιουργίας» εξελίσσεται μέρα με τη μέρα σε ένα πλατύ ρεύμα πλειοψηφίας που εκφράζει όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου».


Πηγή