Κέρκυρα: «Μόνο από τη Νομαρχιακή εκφράζεται το ΚΙΝ.ΑΛ. και από κανένα άλλο προϋπάρχον όργανο».

Εκλογές Κέρκυρα: «Μόνο από τη Νομαρχιακή εκφράζεται το ΚΙΝ.ΑΛ. και από κανένα άλλο προϋπάρχον όργανο».

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΙΝ.ΑΛ. σύμφωνα με την οποία, ξεκαθαρίζει πως το ΚΙΝ.ΑΛ. εκφράζεται αποκλειστικά και μόνο από τη Νομαρχιακή του Επιτροπή στην Κέρκυρα και από κανένα άλλο όργανο που προϋπήρχε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση είναι η εξής: «Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής στο τελευταίο συνέδριο του Μάρτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά και όλα τα μέλη στην Κέρκυρα, συμφωνώντας απόλυτα με τις αποφάσεις του συνεδρίου, δηλώνουμε την σπουδαιότητα αυτής της πολιτικής διαδικασίας, η οποία ομογενοποίησε το σύνολο όχι μόνον των συνέδρων αλλά και όλων των μελών του κινήματος.

Αποφασισμένοι για μία αυτόνομη, αδέσμευτη και συμπαγή πορεία, καθοριστικής σημασίας για τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα, ξεκαθαρίζουμε την ΜΟΝΑΔΙΚΉ μας παρέμβαση σ’ όλες τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Όποιος επιμένει σε χαλαρές επιλογές και ατομικές εκφράσεις, θέτει τον εαυτό του εκτός κινήματος.

Τάσεις, κόμματα και συνιστώσες ανήκουν σε παρελθούσα περίοδο. Πιθανόν συνεργασίες μετεκλογικές με άλλες πολιτικές δυνάμεις θα είναι αντικείμενο αποφάσεων έκτακτων συνεδρίων και όχι ευκαιριακές πολιτικές επιλογές.

Το Κίνημα Αλλαγής ενιαίο και δυνατό συσπειρώνει τις δυνάμεις του στην κοινωνία, πιστεύοντας ακράδαντα ότι αποτελεί τον πιο ισχυρό πόλο του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της κεντροαριστεράς.

Καλούμε το σύνολο των παλαιών και νέων συντρόφων και συνοδοιπόρων να ενισχύσουν την νέα αρχή και να πυκνώσουν τις γραμμές μας. Το Κίνημα Αλλαγής εγγυάται το τέλος αυτών των περιόδων, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την κοινωνική απελευθέρωση των Ελλήνων μέσα από μία καθοριστική οικονομική ανάπτυξη.

Ενημερώνουμε τον κερκυραϊκό λαό και το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ότι το Κίνημα Αλλαγής εκφράζεται ΜΌΝΟΝ μέσα απ’ την Νομαρχιακή Επιτροπή και ουδείς άλλος νομιμοποιείται να υπογράφει γι’ αυτό, ούτε τα κόμματα, οι συνιστώσες ή οι κινήσεις που υπήρχαν μέχρι το συνέδριο του Μάρτη.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Κερκυραικός λαός θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και θα αποτελέσουμε όλοι μαζί την δύναμη που θα ανατρέψει την σημερινή κατηφορική πορεία».


Πηγή