Νέο ρεκόρ από τον Νικολόπουλο: Συμμετείχε σε 18 λιτανείες Επιταφίων στην Πάτρα!

Κάθε προηγούμενη προσωπική του επίδοση έσπασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαίας και Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Νικολόπουλος αυτή την Μεγάλη Παρασκευή: Συμμετείχε σε συνολικά …18 Επιταφίους, ξεπερνώντας κατά έναν, το περσινό του αντίστοιχο ρεκόρ!

Ο αεικίνητος πολιτικός, συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη δημοσιογράφο και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την «Νέα Πάτρα» Παναγιώτη Ρηγόπουλο, καθώς και άλλους συνεργάτες του, παρακολούθησε 18 Λιτανείες σε αντίστοιχες εκκλησίες και Κοιμητήρια της Πάτρας, ξεκινώντας από τον Επιτάφιο του ΚΕΤΧ νωρίς το μεσημέρι και καταλήγοντας αργά το βράδυ, σε αυτόν της Ευαγγελίστριας!

Ενώ μάλιστα σε κάποιες λιτανείες και λειτουργίες, όπως στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο, στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας και στον Παλαιό Δημτοικό Νοσοκομείο, συμμετέιχε και ως… ψάλτης! Φυσικά ως …δεξιός!

Αξιοσημείωτο της φετινής επαφής του Νίκου Νικολόπουλου με τον κόσμο, ήταν οι πράγματι πληθωρικές εκδηλώσεις αγάπης των πολιτών, που του έδιναν ευχές και ανοικτή στήριξη για τον εκλογικό αγώνα του, στο Δήμο Πατρέων.
Μια αποδοχή που ήταν τόσο έντονη, ώστε προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και εκδήλωσε το ρεύμα που έχει στον κόσμο ως Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων!

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    26 Απριλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία