Νίκος Νικολόπουλος: Και μετά τους 18 Επιταφίους συνέχισε με τους …Αγίους Γεωργίους!

Μετά το πράγματι απλησίαστο ρεκόρ του Νίκου Νικολόπουλου στις Λιτανείες- Περιφορές των Επιταφίων της Πάτρας (18 έναντι 17 πέρυσι), η υπερκινητικότητά του τείνει να του προσδώσει ιδιότητα υπερφυσική, αφού είναι «πανταχού παρών»!

Συνεχίζοντας ακαταπόνητος τον μαραθώνιό του, ξεκίνησε και τη Δευτέρα από του όρθρου βαθέως να παρίσταται στις πανηγυρικές Θείες λειτουργίες για την εορτή του Αγίου Γεωργίου, εκκλησιαζόμενος σε συνολικά 9 πανηγυρίζοντες Ιερούς Ναούς της Πάτρας, συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη και Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Διαδοχικά λοιπόν σήμερα ο Νίκος Νικολόπουλος βρέθηκε στους Ι.Ναούς Αγίου Γεωργίου Ιτεών, Ρίου(όπου χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος), στον Ι.Ν. τωνΚατασκηνώσεων του πατρός Γερβασίου στα Συχαινά, στους Ι.Ν. Μιντιλογλίου και Λάγγουρα, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, καθώς και σε ακόμα 4 πανηγυρίζοντα εξωκλήσια σε προάστια της Πάτρας!

Νίκος Νικολόπουλος και Παναγιώτης Ρηγόπουλος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου των Κατασκηνώσεων πατρός Γερβασίου στα Συχαινά και κάτω, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    29 Απριλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία