Νόρα Δράκου – Φουλ ρυθμοί για την Πατρινή πρωταθλήτρια, με στόχο το όριο για το Τόκιο!

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού Νόρα Δράκου, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε στο χέρι.

Στόχος της είναι να πιάσει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020.

Αν τα καταφέρει θα είναι η τρίτη φορά που η Πατρινή πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην καριέρα της. Ήδη έχει δύο συμμετοχές στο Λονδίνο το 2012 και στο Ρίο της Βραζιλίας το 2016.

Το να είσαι 27 χρονών και να έχεις πάρει μέρος σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις ευρωπαϊκού και διεθνούς επιπέδου μόνο εύκολο δεν είναι για έναν αθλητή. Η Νόρα Δράκου με την πορεία που έχει ακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στην ελίτ του διεθνούς υγρού στίβου.

Η ίδια δίνοντας το παρών στο 3ο Τρόπαιο Κολύμβησης που διοργανώνει η ομάδα του ΠΑΟ αυτό το Σαββατοκύριακο, ετοιμάζεται να πάει στις 12 με 14 Απριλίου στο Αιντχόβεν της Ολλανδίας, όπου θα πάρει μέρος στο Swim Cup.

Στη συνέχεια θα προχωρήσει στο βασικό μέρος της προετοιμασίας της, επιλέγοντας ένα μέρος στην Ελλάδα για να πάει, με στόχο να πετύχει αυτά που ζητάει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας τον Ιούλιο.

Η Νόρα Δράκου βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και η προετοιμασία της έως τώρα πηγαίνει αρκετά καλά. Η Πατρινή πρωταθλήτρια είναι αποφασισμένη να πετύχει το σκοπό της στη Νότια Κορέα και πέρα από το χρόνο για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να κυνηγήσει μία ακόμα διάκριση.


Πηγή