Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Πάτρας στο πλοίο Αστερίων ΙΙ της ΑΝΕΚ LINES (φωτο)

Τη Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική επίσκεψη από σπουδαστές τουριστικών τμημάτων του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Πάτρας (Δ.Ι.Ε.Κ. ΠΑΤΡΑΣ) στο πλοίο Αστερίων ΙΙ, ιδιοκτησίας της ΑΝΕΚ LINES.

Τα δύο τμήματα της ειδικότητας Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, μαζί με τις εκπαιδεύτριες και τους εκπαιδευτές τους ξεναγήθηκαν στους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας όπως και ξενοδοχειακής επιστασίας και εστίασης υπό την καθοδήγηση του προϊστάμενου Αρχιθαλαμηπόλου κ. Λούντζη Σπυρίδωνα.

Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Πάτρας στο πλοίο Αστερίων ΙΙ της ΑΝΕΚ LINES (φωτο) Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Πάτρας στο πλοίο Αστερίων ΙΙ της ΑΝΕΚ LINES (φωτο)

Οι καταρτιζόμενες/οι γνώρισαν διαφορετικούς τύπους καμπινών, εσωτερικές, εξωτερικές και λουξ και τις διαδικασίες οργανωτικής διαχείρισης και φιλοξενίας στο πλοίο. Κατόπιν κατευθύνθηκαν στη γέφυρα του πλοίου όπου ο αξιωματικός υπηρεσίας, Υποπλοίαρχος κ. Χατζηγιάννης Ευάγγελος, έκανε μια παρουσίαση των οργάνων πλοήγησης του πλοίου και απάντησε στις απορίες όλων. Η ξενάγηση συνεχίστηκε με την περιήγηση στη Ντίσκο, στα σαλόνια και στα μπαρ του πλοίου.

Λίγο πριν το τέλος της επίσκεψης προσφέρθηκαν αναψυκτικά, καφέδες, γλυκά και τοστ στους συμμετέχοντες από τον θαλαμηπόλο κ. Φουντεδάκη Νικόλαο.

Ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Πάτρας κ. Νικόλαος Κατσώνης, ευχαριστεί θερμά την ΑΝΕΚ LINES τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του πλοίου Αστερίων ΙΙ, για την εγκάρδια φιλοξενία, την προθυμία και την ευγένεια με την οποία μας περιέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και ξενάγησης.

Συμμετείχαν εκ μέρους της Διοίκησης του Δ.Ι.Ε.Κ. Πάτρας:
Νικόλαος Κατσώνης, Διευθυντής
Γεώργιος Γιωτόπουλος, Υποδιευθυντής Α’

Οι εκπαιδευτές/τριες:
Καραΐσκου Ελένη, Δημητροπούλου Βασιλική, Κουτσογιάννης Χρήστος, Μανίκα Βασιλική, Παπαθεοδώρου Αθανάσιος, Σίνου Μαρία

Οι καταρτιζόμενοι/ες:
Τμήμα: Δ1 – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΒΑΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΔΡΟΣΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΖΥΛΑΛΑΙ ΤΖΟΑΝΑ, ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΙΟΥΚΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ΚΟΣΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, ΛΕΒΑΝΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΛΟΥΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΑΝΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΑΝΩΝΑΣ ΒΛΑΣΗΣ, ΜΠΑΡΟΥΧΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΛΙΟΝΙΚΟ ΚΑΛΥΨΩ – ΤΕΡΕΖΑ, ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τμήμα: Δ2 – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ, ΜΑΡΙΝΑΪ ΠΡΑΝΒΕΡΑ, ΜΠΕΖΑΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΜΠΟΥΡΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΑΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΓΥΡΩ, ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΦΗΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΖΑΦΑ ΕΡΣΙΛ, ΤΖΙΒΙΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΤΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ, ΤΣΕΛΑ ΕΝΤΙΟΝΑ, ΤΣΙΑΝΤΗ ΧΑΡΊΚΛΕΙΑ ΚΛΟΗ, ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ

Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Πάτρας στο πλοίο Αστερίων ΙΙ της ΑΝΕΚ LINES (φωτο) Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Πάτρας στο πλοίο Αστερίων ΙΙ της ΑΝΕΚ LINES (φωτο) Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Πάτρας στο πλοίο Αστερίων ΙΙ της ΑΝΕΚ LINES (φωτο) Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Πάτρας στο πλοίο Αστερίων ΙΙ της ΑΝΕΚ LINES (φωτο) Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Πάτρας στο πλοίο Αστερίων ΙΙ της ΑΝΕΚ LINES (φωτο) Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Πάτρας στο πλοίο Αστερίων ΙΙ της ΑΝΕΚ LINES (φωτο) Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Πάτρας στο πλοίο Αστερίων ΙΙ της ΑΝΕΚ LINES (φωτο) Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Πάτρας στο πλοίο Αστερίων ΙΙ της ΑΝΕΚ LINES (φωτο)


Πηγή