Ο Έκτωρας Ρουμελιώτης μιλάει για την υποψηφιότητά του. Ένας από τους πλέον δραστήριους και επιτυχημένους ανθρώ […]

Ο Έκτωρας Ρουμελιώτης, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» του υποψηφίου δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης Διονύση Μάλιαρη.

Γεννήθηκε το 1978 και είναι γιός του Διονυσίου και της Παναγιώτας Ρουμελιώτη. Αφού αποφοίτησε από το Λύκειο Λεχαινών, ασχολήθηκε επαγγελματικά συγκροτώντας τεχνική εταιρεία με ειδίκευση στις χωματουργικές εργασίες, τις οικοδομές και την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων. Ανέλαβε επίσης σημαντικά έργα στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα σε όλο το νομό Ηλείας, αλλά και στους γειτονικούς νομούς Αχαϊας και Μεσσηνίας.

Ο Έκτωρας Ρουμελιώτης είναι ένας εκ των πλέον επιτυχημένων αγροτών – επιχειρηματιών του Ηλειακού Κάμπου και θεωρείται σήμερα, ο μεγαλύτερος και ο πιο οργανωμένος καλαμποπαραγωγός της περιοχής. Διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα συλλογής καρπού και σιλό αποθήκευσης και συγκερυασίας.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σκανδάλη. Εχει τέσσερα παιδιά, την Παναγιώτα 18 ετών, φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης, την Ευγενία 15 ετών μαθήτρια γυμνασίου, το Διονύση 5 ετών και ένα κοριτσάκι μόλις 10 μηνών.

Ο Έκτωρας Ρουμελιώτης, έδωσε συνέντευξη στο patrasnews.gr για την υποψηφιότητά του και για τις βασικές αρχές και θέσεις του, ενόψει των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης, όπου διεκδικεί με αξιώσεις την εκλογή του.

ΕΡ: Έχετε τεθεί στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Διονύση Μάλιαρη και ζητάτε από τους δημότες την στήριξή τους, για να αλλάξει πορεία ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης. Τι είναι αυτό που σας διαφοροποιεί από την απερχόμενη δημοτική Αρχή ; Ποιο είναι το όραμά σας για τον δήμο;

ΑΠ: Εστιάζουμε αρχικά στη βελτίωση της καθημερινότητας του απλού πολίτη, του πολίτη αγρότη, του πολίτη επιχειρηματία της περιοχής.

ΕΡ: Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης είναι ένας από τους πλουσιότερους τόπους σε επίπεδο πρωτογενούς παραγωγής. Πιστεύετε ότι αυτός ο τομέας της οικονομίας είχε την απαιτούμενη στήριξη από τον δήμο; Η δική σας πολιτική πρόταση ποια είναι για την στήριξη των παραγωγών και την αξιοποίηση αυτού του θησαυρού που διαθέτει η περιοχή;

ΑΠ: Ο Δήμος μας λόγω του πρωτογενούς τομέα και των πολύ ικανών παραγωγών επιχειρηματιών εξαγωγέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, παρουσιάζει μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα. Αρχικά αυτό που οφείλουμε να κάνουμε προς όλους αυτούς τους αγρότες παραγωγούς επιχειρηματίες αλλά και προς τον απλό πολίτη είναι να βελτιώσουμε το οδικό δίκτυο για εύκολη πρόσβαση στις καλλιέργειες. Να γίνουν τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα για αποφυγή δυσάρεστων φαινομένων και καταστροφής καλλιεργειών και τέλος θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα γραφείο στήριξης αγρότη όπου θα μπορεί ο κάθε ένας να εκθέτει τα προβλήματα του και να αναζητά στήριξη και λύσεις.

ΕΡ: Το δικό σας σχέδιο για την ανάπτυξη υποδομών για τον δήμο ποιο είναι και ποιές προτεραιότητες έχετε θέσει ;

ΑΠ: Εχουμε θέσει ως προτεραιότητα, την αξιοποίηση όλων των διαθεσίμων αναπτυξιακών πόρων για την υλοποίηση έργω υποδομής στον τόπο μας, μέσω οικονομοτεχνικών μελετών και σωστής αξιοποίησης των δημοτικών πόρων και όχι για να φτιάξουμε έργα βιτρίνας.

ΕΡ: Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το διακύβευμα αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης;

ΑΠ: Να δώσουμε βήμα σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν παράξει έργο στον τομέα τους. Με τον επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψήφιο δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Διονύσιο Μάλιαρης. Θέλουμε να δώσουμε βήμα σε ανθρώπους δραστήριους, με θέληση και όραμα για τον τόπο τους. Σε ανθρώπους που επί της ουσίας επιδιώκουν την ενασχόληση με τα κοινά, γιατί έχουν ως μοναδικό όραμα την ανάδειξη και βελτίωση του δήμου γενικότερα, την υλοποίηση υποδομών και την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    17 Απριλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία