Ο Μιχάλης Χανός απαντά γιατί πάλι ΑΚΙΔΑ


Στο ερώτημα «Γιατί πάλι ΑΚΙΔΑ;» απαντά ο Χανός Μιχάλης, Ιατρός Ορθοπαιδικός – Χειρουργός Τραυματιολόγος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΚΙΔΑ.

Όπως αναφέρει «πολλοί φίλοι με ρωτούν: ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΑΚΙΔΑ; γιατί χάνω τον χρόνο μου με τα δημοτικά; Τα ίδια είναι όλοι. Τίποτα δεν θα αλλάξει. Είναι δύσκολο να αποδομήσεις αυτή την άποψη. Οφείλεις όμως να προσπαθήσεις. Και αυτό πράττουμε 5 χρόνια τώρα εμείς στην ΑΚΙΔΑ με τον Παναγιώτη Κουνάβη.

Με συνεχή και δυναμική παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και την κοινωνία. Για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του δήμου (ΣΧΟΑΠ, σκουπίδια, νερό, νότια χάραξη, ΧΥΤΑ Φλόκα, διαφάνεια). Δεν ζητάμε απλά την ψήφο σου. Θέλουμε την συμμετοχή σου στο κοινό αγώνα για την προκοπή του τόπου που μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Θέλουμε μαζί να προσπαθήσουμε να κάνουμε και το δικό σου όνειρο αιχμή του δόρατος στην πάλη για ένα καλύτερο αύριο.

Ξέρουμε ότι φοβάσαι. Σου τάζουνε δουλειά, χαλίκι στους δρόμους, πισίνες και θέατρα. Θα κάνουν το χωριό σου, όπως λένε Μονακό. Σου σφίγγουν το χέρι βγάζοντας φωτογραφίες. Απορείς για τους ίδιους ανθρώπους που τώρα είναι με το «νέο και το καινούριο». Σε θέλουν τρομοκρατημένο και αδρανή. Μην μασάς όμως. Αυτό που δεν σου λένε είναι ότι αυτοί σε φοβούνται. Γιατί εσύ έχεις την δύναμη. Γιατί εσύ είσαι πάνω από όλα άνθρωπος. Γιατί η διατήρηση της ανθρωπιάς μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε είναι η υπέρτατη πολιτική πράξη όπως έχει πει και ο Χρόνης Μίσσιος, γιατί πολλοί άνθρωποι μαζί μπορούν να αλλάξουν την ιστορία.

Σπάσε λοιπόν τις αλυσίδες. Έλα μαζί μας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

Έλα ΑΚΙΔΑ.

Ψήφισε Παναγιώτη Κουνάβη για δήμαρχο«.


Πηγή