Πάτρα: Πλήθος κόσμου στο Δικαστικό Μέγαρο, στη δίκη Πελετίδη (pics)

Πλήθος κόσμου βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο της οδού Γούναρη στην Πάτρα για να συμπαρασταθούν στον Κώστα Πελετίδη που αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος από την Κτηματική Υπηρεσία, για τις παρεμβάσεις που έκανε η δημοτική αρχή στο Νότιο Πάρκο.

Σωματεία εργαζομένων του Δήμου και υπάλληλοι των δημοτικών υπηρεσιών έχοντας κανονίσει πορεία βρέθηκαν μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο, με πανό και συνθήματα συμπαράστασης του δημάρχου, ενώ εκεί βρίσκονται μέλη της δημοτικής αρχής, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτείας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με όσα ανήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Νικολόπουλος, θα κρεμάσει και αυτός πανό συμπαράστασης υπέρ του Κώστα Πελετίδη, μπροστά από την Alpa Bank, στην οδό Μαιζώνος.

Όπως και να έχει η συμπαράσταση προς το πρόσωπο του Κώστα Πελετίδη από τους Πατρινούς θα είναι για ακόμα μία φορά σημαντική, ανεξάρτητα από το αν τον υποστηρίζουν ή όχι στην μάχη των δημοτικών εκλογών.

Η δίκη, άλλωστε, αφορά μία υπόθεση που έχει να κάνει με την Πάτρα και είναι πέρα από πρόσωπα και πολιτικές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο εδώλιο μαζί με τον Κώστα Πελετίδη θα κάτσει και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς που με την δική του ευθύνη έγιναν οι παρεμβάσεις στο Νότιο Πάρκο.

Η Γούναρη στο ύψος του Δικαστικό Μεγάρου είναι αυτή τη στιγμή κλειστή και δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Πάτρα: Πλήθος κόσμου στο Δικαστικό Μέγαρο, στη δίκη Πελετίδη (pics) Πάτρα: Πλήθος κόσμου στο Δικαστικό Μέγαρο, στη δίκη Πελετίδη (pics) Πάτρα: Πλήθος κόσμου στο Δικαστικό Μέγαρο, στη δίκη Πελετίδη (pics) Πάτρα: Πλήθος κόσμου στο Δικαστικό Μέγαρο, στη δίκη Πελετίδη (pics) Πάτρα: Πλήθος κόσμου στο Δικαστικό Μέγαρο, στη δίκη Πελετίδη (pics)


Πηγή