Πέντε νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιάννης Λυμπέρης

Πέντε νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιάννης Λυμπέρης. Πρόκειτα για τους:

ΝΤΙΑ ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!

Η πρόσκληση του Γιάννη Λυμπέρη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» είναι για μένα τιμή και ευθύνη.

Είναι ο Δήμαρχος που έβαλε για το δήμο μας τον πήχυ ψηλά, που ήξερε να διεκδικεί και να υλοποιεί μεγάλα και σημαντικά έργα.

Ο Δήμος Ήλιδας αξίζει να είναι πρωτοπόρος, ανθρώπινος και ισχυρός, ώστε οι πολίτες του να απολαμβάνουν στο μέλλον τις ομορφιές του που θα αναδειχθούν πάλι και τις δυνατότητες που θα προκύψουν, αξιοποιώντας στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Είμαι βέβαιη πως και στη νέα θητεία θα πετύχουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα έργα, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής για όλους τους δημότες.

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΜΑ!

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΔΙΚΗ!

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ !

Η Ντία Κανελλακοπούλου είναι απόφοιτος Φιλοσοφικής Σχολής. Εργάζεται ως υπάλληλος διοικητικού. Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μάριο Μάσσαλα και μητέρα δύο κοριτσιών.

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ

με τον ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ

Η μεγάλη μου αγάπη και το πάθος για τον Αθλητισμό με οδήγησαν να επιλέξω την ανώτερη μόρφωση και εξειδίκευση που παρέχει το Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Η μεγάλη μου αγάπη για την πόλη που γεννήθηκα με οδήγησαν να επιστρέψω σ’ αυτήν, να εργαστώ και να προσφέρω.

Η μεγάλη μου αγάπη για την κολύμβηση και τα παιδιά ολοκληρώνεται με την παράδοση του πρώτου πράσινου Κολυμβητρίου στην Ευρώπη, από τον Γιάννη Λυμπέρη.

Όλα αυτά με οδηγούν μόνο στον ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ!

Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ

Συμμετέχω στην παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του Γιάννη Λυμπέρη από ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο μου.

Ξεκινάμε δυναμικά σ’ ένα νέο αγώνα για πρόοδο στον τόπο και καλύτερη λειτουργία του Δήμου.

Είναι για όλους μια ώρα ευθύνης.

Με διάλογο και συνεργασία, με διάθεση για δουλειά και προσφορά, είμαι σίγουρη πως θα καταφέρουμε το καλύτερο.

Η Μαρία Αναγνωστοπούλου είναι Νοσηλεύτρια. Έχει εργασθεί επί δέκα χρόνια στο Νοσοκομείο «ΙΑΣΩ» και σήμερα απασχολείται σε ιδιωτική Μονάδα Υγείας στην Αμαλιάδα. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Μαραζιώτη και μητέρα ενός παιδιού.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ – ΨΙΟΥΡΗ με το ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ

Δεν θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ στο προσωπικό κάλεσμα του Γιάννη Λυμπέρη, για συμμετοχή στην παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Βλέπω την συμμετοχή αυτή ως μια ευκαιρία για να συμβάλω στην προσπάθεια για την τόνωση της οικονομικής και εμπορικής ζωής στην πόλη μας.

Ο εμπορικός κόσμος αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης και είναι αναγκαίο η δημοτική αρχή να θέσει τις υποδομές και να θεσπίσει κίνητρα για τη βελτίωση αυτής της κατάστασης.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά επικεντρώνεται σ’ αυτό το στόχο αλλά και στη γενικότερη προσπάθεια για ανάπτυξη, ανάδειξη της περιοχής μας και φροντίδα για την ποιότητα ζωής.

Αξίζει να δώσουμε αυτό τον αγώνα για τους νέους και για όλους τους πολίτες.

Είμαι βέβαιη πως με τη βοήθειά σας θα τα καταφέρουμε.

Η Ελευθερία Ηλιοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου διατηρούσε δύο εμπορικές επιχειρήσεις στο κέντρο.

Από το 2001 είναι μόνιμη κάτοικος Αμαλιάδας, όπου και δραστηριοποιείται ως ιδιοκτήτρια επιχείρησης ανδρικών ενδυμάτων.

Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Ψιούρη κι έχει δυο γιούς.

Ο ΣΑΚΗΣ ΔΟΥΛΟΣ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ

Σαν νέος επαγγελματίας ενδιαφέρομαι πάντα για τα κοινά και τα δρώμενα τόσο στο Δήμο μας όσο και ευρύτερα, γιατί πιστεύω πως η συμμετοχή είναι ανάγκη και πράξη ευθύνης.

Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Γιάννη Λυμπέρη να συμμετάσχω σ’ αυτό το ψηφοδέλτιο που θα αναδείξει τη νέα δημοτική αρχή της Ήλιδας.

Είναι καιρός η νεολαία να μπει μπροστά, με νέες ιδέες και δράσεις για την ανάπτυξη αλλά και την καθημερινότητα.

Τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά. Πέντε χρόνια τώρα ο Δήμος Ήλιδας γύρισε πίσω. Κανένα αναπτυξιακό έργο, απαξίωση όσων είχαν ξεκινήσει και αδιαφορία για τα προβλήματα των δημοτών.

Είμαστε έτοιμοι να τ’ αλλάξουμε όλα.

Με την παράταξη ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Γιάννη Λυμπέρη θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φέρουμε και πάλι το Δήμο μας στην κορυφή.

Ο Σάκης Δούλος είναι πτυχιούχος Πληροφορικής Τ.Ε.Λ. Αμαλιάδας με ειδικότητα Προγραμματιστή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει εργασθεί ως ελεύθερος επαγγελματίας, στέλεχος και ιδιοκτήτης του καταστήματος Vodafone Αμαλιάδας, έχοντας στο ενεργητικό του σημαντικές διακρίσεις και βραβεύσεις στον τομέα της προσφοράς υπηρεσιών στο κοινό και την αποδοτικότητα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών, της Αθηνάς και τη Γεωργίας.


Πηγή