Στο Γ.Ν. -Κ.Υ. Κρεστένων για ενημέρωση ο Τάκης Δημητρουλόπουλος

Η λειτουργία και η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κρεστένων – Ενημέρωση Υποψηφίου Δημάρχου Τάκη Δημητρουλόπουλου

Το Νοσοκομείο Κρεστένων επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Τάκης Δημητρουλόπουλος, συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξής του Δημ. Γεωργακόπουλο, πρ. Δήμαρχο Αλιφείρας, Γ. Κόκκα, Τάσο Γαλανόπουλο και Αντ. Ροβολόπουλο.

Ο κ. Δημητρουλόπουλος ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Κέντρου Υγείας κ. Ιωάννη Χουζούρη για τη λειτουργία και τις ανάγκες της Μονάδας. Ο Διοικητής ενημέρωσε ιδιαίτερα τον υποψήφιο Δήμαρχο για τη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε το Κέντρο Υγείας να λειτουργεί πλήρως. Ο κ. Δημητρουλόπουλος συζήτησε επίσης με τον Διοικητή του Ιδρύματος τα γενικότερα θέματα Υγείας που απασχολούν τον διευρυμένο Δήμο όπως η επικείμενη ίδρυση Σταθμού ΕΚΑΒ στην Ανδρίτσαινα, ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού και η συνταγογράφηση φαρμάκων.

Ο κ. Δημητρουλόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Διοικητή του Ιδρύματος δεσμεύτηκε ότι ως Δήμαρχος θα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την κοινή προσπάθεια για καλύτερες υγειονομικές υπηρεσίες στους δημότες. Επίσης δήλωσε ότι στο επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες για το θέμα αυτό.


Πηγή