8ο Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συναυλία νεανικής συμφωνικής ορχήστρας με 90 Γερμανούς μουσικούς

Το 8ο Διεθνές Φεστιβαλ του Δήμου Ανδραβιδας – Κυλληνης με την διεύθυνση και φροντίδα του Καλλιτεχνικού Διευθυντή και Μουσικοσυνθέτη Γιωργου Βούκανου ξεκινά το φετινό του ταξίδι με μια νεανική συμφωνική ορχήστρα 90 μουσικών στην Ανδραβίδα την Δευτέρα του Πάσχα!

Με ένα πρόγραμμα με γνωστά κομμάτια κλασικής μουσικής αλλά και Ελλήνων Συνθετών η ορχήστρα από το Friedberg της Γερμανίας και στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας επέλεξε το φιλόξενο Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβιδας – Κυλλήνης για να μας οδηγήσει σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια της παγκόσμιας δημιουργίας.

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βούκανος θα προλογίσει την συναυλία η οποία θα πραγματοποιηθεί 19.00 το απόγευμα στην πλατεία Αγίας Σοφίας Ανδραβίδας με ελεύθερη είσοδο!

Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του πολιτιστικού Συλλόγου η Εστία της Ανδραβίδας, του Πολιτιστικού φορέα Ελληνικόν Ειδυλλιον και του Ινστιτούτου Τέχνης και Πολιτισμού Melody Spirit. Το Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβιδας – Κυλλήνης κλείνει αυτό το καλοκαίρι τα 8 χρόνια λειτουργίας του και ήδη κατατάσσεται στα Φεστιβάλ με ευρωπαϊκή εμβέλεια αφού και στο φετινό του πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα θα περιέχονται καλλιτεχνικά σχήματα και συνεργασίες από την Ευρώπη, προβάλλοντας την πολιτιστική ομορφιά του τόπου μας και εκτός Ελλάδας.


Πηγή