Δήμος Πύργου: Πρόσκληση στα εγκαίνια της 20ης ΑΓΡΟΤΕΚ 2019

Ο Δήμος Πύργου και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργου ΑΕ ΟΤΑ, διοργανώνουν και φέτος την 20η ΑΓΡΟΤΕΚ στις 2 – 5 Μαΐου 2019 στο θεματικό πάρκο Ξυστρή στον Πύργο Ηλείας σε έναν υπέροχο ανακαινισμένο χώρο, ειδικό για εκθέσεις και εκδηλώσεις, στον κεντρικό ιστό της πόλης, επί της οδού Ερυθρού Σταυρού.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αγροτικών ειδών και προϊόντων που διοργανώνονται πανελληνίως, δίνοντας την ευκαιρία στους χιλιάδες επισκέπτες να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, που αφορούν τον κλάδο της αγροτικής οικονομίας.

Η καινοτομία και η επιστημονική ενημέρωση αποτελούν τα κυρίαρχα στοιχεία αυτής της νέας προσέγγισης της ΑΓΡΟΤΕΚ. Σημαντική προσπάθεια στο φετινό πρόγραμμα της 20ης ΑΓΡΟΤΕΚ είναι η διοργάνωση επιστημονικού συνεδρίου, στο οποίο σπουδαίοι εισηγητές θα παρουσιάσουν ότι πιο σύγχρονο αφορά τον κλάδο της αγροτικής οικονομίας.

Παράλληλα, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο, ενισχύουν την επιχειρηματική τους εικόνα και κυρίως ανοίγουν κανάλια δικτύωσης με ομοειδείς επιχειρήσεις του κλάδου.


Πηγή