Νέοι υποψήφιοι με τον Χρ. Νικολάου σε Πέτα, Απιδεώνα και Πετροχώρι


Νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στις Τοπικές Κοινότητες Πέτα, Απιδεώνα και Πετροχώρι.

Υποψήφιοι στην Τ.Κ. Πέτα

Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Πέτα – εκτός της ανακοινωθείσας Αποστολοπούλου Ελένης- θα είναι και οι Παναγιώτης Φραντζής, Κώστας Μαργαλιάς και Διονύσης Καννελόπουλος.

«Στηρίζουμε την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», το σημερινό & αυριανό Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Το Πέτα θα σφραγίσει τη μεγάλη Νίκη της παράταξης μας » ανέφεραν οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι της Κοινότητας.

Ο Παναγιώτης Φραντζής, είναι παντρεμένος με την Μαντζουράτου Σοφία και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Είναι αγρότης και διαμένουν στο Πέτα.

Ο Κώστας Μαργαλιάς, είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπίκου και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Ασχολείται με αγροτικές καλλιέργειες και παράλληλα είναι συνιδιοκτήτης σε ελαιοτριβείο.

Ο Διονύσης Καννελόπουλος, είναι αγρότης και διαμένει στο Πέτα.

Υποψήφιοι στην Τ.Κ. Πετροχωρίου

Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Πετροχωρίου- εκτός της ανακοινωθείσας- Βεσκούκη – Κουτσαντώνη Θεοδώρας θα είναι οι Στασινός Αντώνιος, Βασιλακόπουλος Αθανάσιος, Τσαγγαράς Ιωάννης και Αντωνόπουλος Κίμων.

«Στηρίζουμε τον σημερινό και αυριανό Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Στηρίζουμε την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών». Στηρίζουμε ανθρώπους που αγαπούν και πασχίζουν καθημερινά για την προκοπή του τόπου μας και όχι αυτούς που μας θυμήθηκαν πέντε μήνες πριν τις εκλογές » αναφέρουν οι υποψήφιοι της Τοπικής Κοινότητας Πετροχωρίου.

Ο Αντώνης Στασινός, είναι ο πρόεδρος του χωριού. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την Γκιώνη Φωτεινή, έχουν δυο παιδιά και διαμένουν στην Καρυά.

Ο Αθανάσιος Βασιλακόπουλος είναι σχεδιαστής αγιογράφος. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετροχωρίου και διαμένει στο Πετροχώρι.

Ο Ιωάννης Τσαγγαράς είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο Κίμων Αντωνόπουλος είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι από το Λογοθέτη και έχει αρραβωνιαστεί την Χριστίνα Πανούτσου.

Υποψήφιοι στην Τ.Κ. Απιδεώνος

Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Απιδεώνος θα είναι ο Γεώργιος Αμανατιάδης και ο Σιδηρόπουλος Αναστάσιος.

«Στρατευόμαστε με τον Χρήστο Νικολάου. Αγαπάμε το χωριό μας και έχουμε διάθεση να βγούμε μπροστά και να προσφέρουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την προκοπή του χωριού μας» αναφέρουν οι υποψήφιοι της Τοπικής Κοινότητας Απιδεώνος.

Ο Γεώργιος Αμανατιάδης είναι αγρότης, παντρεμένος με την Μενύκτα Ολυμπία και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Ο Σιδηρόπουλος Αναστάσιος είναι συνταξιούχος ψυκτικός και πρώην εκπαιδευτικός σε τεχνικά λύκεια.


Πηγή