Πάτρα: Θλίψη για τον Λάζαρο Μιχαλόπουλο που ήταν πάντα παρών για όλους

Θλίψη στην Πάτρα έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, Λάζαρου Μιχαλόπουλου που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης μέσα στο διαμέρισμά του, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Έλληνος Στρατιώτου, στην Πάτρα.

Ο 54χρονος γυμναστής ήταν αρκετά γνωστός και δραστήριος στην τοπική κοινωνία της πόλης και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε όσους τον γνώριζαν, ενώ σόκαρε όσους είχαν μία καθημερινή επαφή μαζί του, μέσω του γυμναστηρίου του.

Ο Λάζαρος Μιχαλόπουλος ήταν ιδιοκτήτης ενός εκ των μεγαλύτερων γυμναστηρίων της Πάτρας, του Gym Factor, έχοντας μια συνεχή πορεία στο χώρο, με δεκάδες μέλη στην επιχείρησή του, αλλά και εργαζόμενους.

Υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους στο χώρο του, τις χρυσές εποχές των γυμναστηρίων και διακρίθηκε για τις καινοτομίες που είχε φέρει στην άθληση και στη γυμναστική των Πατρινών.

Παράλληλα, ήταν αρκετά δραστήριος ως άνθρωπος και ως επιχειρηματίας, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι βοηθούσε ακόμα και τα άτομα που δεν είχαν μεγάλη οικονομική δυνατότητα στο να μη χάσουν την επαφή με την άθληση και τη γυμναστική.

Για τον λόγο αυτό, όσοι είχαν ζήσει από κοντά το γυμναστήριό του και τον γνώριζαν, έχουν να λένε για τις δωρεάν εγγραφές που έκανε σε φοιτητές και σε άτομα που δεν είχαν την δυνατότητα να πληρώσουν.

Ο Λάζαρος Μιχαλόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που γενικότερα βοηθούσε αρκετό κόσμο. Ο αιφνίδιος θάνατός του σόκαρε τα μέλη του γυμναστηρίου και τους εργαζόμενους, ενώ σκόρπισε τη θλίψη στην γυμναστική κοινότητα της Πάτρας.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 54χρονου γυμναστή αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή όμως οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια. Η κηδεία του Λάζαρου Μιχαλόπουλου θα τελεστεί στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Σαραβαλίου, το Σάββατο στις 5 το απόγευμα.


Πηγή