ΠΑΤΡΑ: 30 χρόνια Καίτη Γαρμπή – 30χρόνια δισκογραφία

Η ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή γιορτάζει τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία με μία μεγάλη περιοδεία που έχει τίτλο, «Αυτό Το Πάρτυ Που Θέλω», παραφράζοντας μία από τις μεγάλες επιτυχίες της «Αυτό το κάτι που λέω».

Από το 1989 και την δισκογραφική της «Πρόβα» έως και σήμερα, η Καίτη Γαρμπή ή «Καιτούλα» όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά πολλοί, έχει γράψει τη δική της μοναδική πορεία στο ελληνικό τραγούδι.

Απ’ όσο είδαμε από διαφημιστικές αφίσες που έχουν γεμίσει την πόλη, η Καίτη Γαρμπή που βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο από τις αρχές του ΄80 έχοντας ξεκινήσει τότε ως δεύτερη φωνή σε γνωστούς τραγουδιστές όπως οι Γιάννης Φλωρινιώτης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, κ.α., θα έρθει στην Πάτρα για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στις 23.30 σε γνωστό κέντρο διασκέδασης. Μαζί της θα εμφανιστούν και οι Πατρινοί Alkatrash.

Με χρυσά, πλατινένια και πολυπλατινένια άλμπουμ, δεκάδες διαχρονικά hit, πάνω από 1.500.000 πωλήσεις δίσκων και εκατοντάδες sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι μια από τις πιο εμπορικές καλλιτέχνιδες της Ελλάδας! «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί», «Χαμένα», «Θα Μελαγχολήσω», «Κόλαση», «Ατόφιο Χρυσάφι», «Ναι, Υπάρχω Εγώ», «Ευαισθησίες», «Ιεροσυλία», «Τρυφερότητα», «Ασυμφωνία Χαρακτήρων», «Του Φεγγαριού Αναπνοές», «Επιτέλους», «Το Λάθος Μου», «Αρχίζω Πόλεμο», «Δώρο Θεού», «Το Κάτι», «Περασμένα Ξεχασμένα», «Ανεμοδαρμένα Ύψη», «Καινούργια Εγώ», είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια που μας έχει χαρίσει.

Το 1993 μας είχε εκπροσωπήσει και στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον με το «Ελλάδα χώρα του φωτός» και είχε εντυπωσιάσει με το σκέρτσο της και το περίφημο τυρκουάζ φόρεμα της σχεδιασμένο από τη Σίλια Κριθαριώτη. Είχε τότε καταφέρει να πλασαριστεί στην 9η θέση.

Η Ελληνίδα ντίβα Καίτη Γαρμπή που ωστόσο χαρακτηρίζεται από την αμεσότητα, ευγένεια και απλότητα της έρχεται στην Πάτρα για να γιορτάσει τα 30χρονα της στην δισκογραφία και υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά. Θα εμφανιστεί στο Apotheosis stage.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    3 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία