Ανδρέας Τζουραμάνης: “Οι νέοι να δώσουν τη «μάχη» της γενιάς τους”

Το μήνυμα της αλλαγής μεταφέρει από άκρου σε άκρο του Νομού Αχαΐας ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Τζουραμάνης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στους Δήμους Δυτικής Αχαΐας και Αιγιάλειας.

«Το Κίνημα Αλλαγής είναι η προοδευτική απάντηση στο συντηρητισμό. Μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, μπορεί να εγγυηθεί τις προοδευτικές λύσεις που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, τη δημοκρατική ομαλότητα και την πολιτική σταθερότητα.

Με το πρόγραμμα Ελλάδα, η χώρα μπορεί να επιστρέψει στην κανονικότητά της και ταυτόχρονα να θέσει τις βάσεις για ουσιαστική και πραγματική ανάπτυξη για να ξανασταθεί στα πόδια της», ανέφερε ο κ. Τζουραμάνης σε συζητήσεις που είχε με πολίτες.

Επίσης, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ. απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου επισημαίνοντας πως «η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι η χρήσιμη και κρίσιμη ψήφος, είναι ένα μεγάλο ναι, σ’ ένα καινούριο όραμα, σε μία σύγχρονη Ελλάδα. Καλώ ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να δώσουν τη μάχη της γενιάς τους για ένα καλύτερο αύριο. Έχουν τη δύναμη και την επιλογή με την ψήφο τους. Ας κλείσουν τα αυτιά τους στις υποσχέσεις κι ας ψηφίσουν με τη λογική, αλλά και το όνειρό τους πως η ελπίδα δεν έχει χαθεί. Η νέα γενιά πρέπει να επιλέξει προοδευτικά προγράμματα που προβλέπουν εγγυήσεις για τη μόρφωση, για τη δουλειά και για τη ζωή τους. Που μπορούν να τους εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή, εδώ στον τόπο μας. Δίνουμε τα χέρια και πάμε μαζί να κάνουμε την μεγάλη αλλαγή».

Ανδρέας Τζουραμάνης: "Οι νέοι να δώσουν τη «μάχη» της γενιάς τους" Ανδρέας Τζουραμάνης: "Οι νέοι να δώσουν τη «μάχη» της γενιάς τους" Ανδρέας Τζουραμάνης: "Οι νέοι να δώσουν τη «μάχη» της γενιάς τους"


Πηγή