Ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του νέο-εκλεγέντος Δημάρχου Νικήτα Αρετάκη και του υποψήφιου βουλευτή Αν.Καλόφωνου

Τον υποψήφιο βουλευτή Ζακύνθου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Αναστάσιο Καλόφωνο, επισκέφτηκε την Πέμπτη το απόγευμα, στο γραφείο του, ο εκλεγμένος νέος Δήμαρχος του νησιού, κ. Νικήτας Αρετάκης, κατόπιν πρόσκλησης του πρώτου, η οποία έγινε με χαρά αποδεκτή. Οι δύο πολιτικοί άνδρες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

Κοινό στοιχείο των δύο πλευρών το ότι δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής. Κύρια διαφορά, στην παρούσα χρονική στιγμή, το γεγονός πως ο κ. Αρετάκης διάγει την μετεκλογική περίοδο προετοιμασίας μετά την πρόσφατη εκλογική του επιτυχία, ενώ ο κ. Καλόφωνος βρίσκεται στην κορύφωση του προεκλογικού του αγώνα εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Οι συζητήσεις, λοιπόν, επικεντρώθηκαν ακριβώς σε αυτό το – μετεκλογικό για το Δήμο και προεκλογικό για το κοινοβούλιο- κλίμα.

Ο Τάσος Καλόφωνος είχε την ευκαιρία να εκφράσει στον νέο Δήμαρχο της πεποίθηση του πως αν εκλεγεί βουλευτής του νέου κυβερνώντος κόμματος, τότε η συνεργασία μεταξύ εκείνου, του Δημάρχου Ζακύνθου αλλά και της νέας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων θα είναι διαρκής, στενή, ειλικρινής, εποικοδομητική και επωφελής για όλους τους δημότες του νησιού της Ζακύνθου, με κύρια στόχευση την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την υπηρεσία του κοινού καλού για τον τόπο και τους ανθρώπους του.


Πηγή