Απάτες και κλοπές στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας στην Αχαΐα


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μία 48χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας και μη καταβολή εισφορών στο Δημόσιο.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, ο δράστης, χθες το μεσημέρι, μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρισκόταν σε λειτουργία και αφαίρεσε με την μέθοδο της απασχόλησης από πελάτη, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας (500) ευρώ. Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης κατά το τελευταίο τρίμηνο, στην Πάτρα, αφαίρεσε με παρόμοια μέθοδο, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας αξίας περίπου (400) ευρώ.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο, μία μεταλλική βέργα, ενώ, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πριν από τρεις μέρες, είχε αφαιρέσει από σταθμευμένο αυτοκίνητο, ένα ράδιο-cd.

Τέλος, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό επαγγελματία υγείας και με το πρόσχημα ότι τυγχάνει συνάδελφός του, τον έπεισε να του καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό (3.000) ευρώ.


Πηγή