Αυγερινοπούλου: Έναυσμα από την Ηλεία για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή!

Η σημασία της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τόπο μας από την πρώτη ημέρα της προεκλογικής περιόδου.

Την αρχή μιας μεγάλης πορείας διαλόγου και άμεσης επικοινωνίας με το λαό μέχρι το νικηφόρο αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου, σηματοδότησε η παρουσία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία.

Ο αρχηγός της παράταξής μας και αυριανός πρωθυπουργός, θέλησε ουσιαστικά και σημειολογικά να ξεκινήσει την πρώτη επίσημη ημέρα της προεκλογικής περιόδου από τα «ιερά χώματα» της Ολυμπίας, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα του αγώνα από τη Δυτική Ελλάδα και την Ηλεία για ολόκληρη τη χώρα!

Την ανωτέρω δήλωση έκανε χθες η τ. βουλευτής Ηλείας Δρ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ερωτηθείσα σχετικά για την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νομό μας. Πρόσθεσε δε τα εξής:

«Η αγάπη του κ. Μητσοτάκη για την περιοχή μας και τους ανθρώπους της είναι δεδομένη. Η επιλογή του επίσης να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο και ιδιαίτερα χρήσιμο ως προς την επιτόπια ενημέρωσή του πρόγραμμα, είναι μια τρανταχτή απόδειξη του ενδιαφέροντός του για τον τόπο, που αντιμετωπίζει δυστυχώς πολλαπλά προβλήματα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε όλο το φάσμα των επισκέψεών του δεν άφησε τίποτα στην τύχη του. Άκουσε προσεκτικά, κατέγραψε και το παραμικρό ζήτημα που έθεσαν οι πολίτες, ενώ διαπίστωσε και ο ίδιος ανάγκες-προβλήματα αλλά και δυνατότητες που έχει ο Νομός μας και δεν τις αξιοποιεί. Είναι κάτι που επεσήμανε με έμφαση και ο ίδιος, με στόχο πλέον την ανατροπή μιας τέτοιας εικόνας».

Πολύ κοντά στους πολίτες

Η κα Αυγερινοπούλου μίλησε ακόμα για το σύγχρονο και οικείο προφίλ του κ. Μητσοτάκη και την εξαιρετική θετική σχέση που δημιουργεί με την πρώτη κιόλας επαφή που κάνει με τους πολίτες και πολύ περισσότερο με τους νέους ανθρώπους.

Έδειξε πραγματικά έναν ηγέτη που βρίσκεται κοντά στον κόσμο, αναζητώντας την καλόπιστη συζήτηση και το διάλογο με τον καθένα μας. Και αυτή τη μοναδική σχέση θέλει να τη διατηρήσει όχι μόνο τώρα, αλλά και μετά τις εκλογές, αναλαμβάνοντας τη διακυβέρνηση της χώρας.

Από την άλλη πλευρά, η Ηλεία άνοιξε «την τεράστια αγκαλιά της» και υποδέχθηκε με ικανοποίηση και ελπίδα τον αυριανό πρωθυπουργό της χώρας. Στον άνθρωπο που στηρίζει πλέον κάθε αισιόδοξη πρόβλεψή τους για το μέλλον. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια περιοχή που αδικήθηκε από την τελευταία κυβέρνηση, έχασε τους βηματισμούς της ανάπτυξής της και προσδοκά τώρα στη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αυτή που θα αλλάξει όσο πιο σύντομα γίνεται τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες της εξέλιξής της.


Πηγή