Γιατράς: “Από το… πασατέμπο μια ανάσα πριν από τους τελικούς”!

Ο τεχνικός του Προμηθέα Πατρών Μάκης Γιατράς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικός. Σε ερώτηση για το ότι ο Προμηθέας μετά και τη νίκη που πήρε απέχει μόλις 40 λεπτά από τους τελικούς του πρωταθλήματος τόνισε:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως παλιότερα έπαιρνα πασατέμπο και κοντοσούβλι, επειδή με λένε και ταβερνιάρη και έβλεπα αυτά τα παιχνίδια. Δεν έχω κάτι να διαχειριστώ είμαι ευτυχισμένος. Η ομάδα έχει παίξει στα περισσότερα παιχνίδια πολύ καλό μπάσκετ. Η διαχείριση είναι εύκολη και εμείς σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Παρασκευής».

Μιλώντας για τη νίκη της ομάδας του είπε: "Κάναμε μια σπουδαία νίκη. Παίξαμε εξαιρετικά είχαμε διάθεση. Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Στα τρία παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι με εξαίρεση το τρίτο της σειράς.

Σε κάθε φάση ο Προμηθέας κερδίζει και έναν φίλαθλο. Θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Ξέρουμε με τι ομάδα παίζουμε. Ο Προμηθέας έχει δείξει ότι αξία βρίσκεται εδώ. Θα πολεμήσουμε για την πρόκριση.

Αλλάξαμε πολύ λίγα πράγματα. Προχτές μας πήγαν όλα στραβά. Στις σειρές δεν παίζουν ρόλο οι διαφορές αλλά οι νίκες. Όταν το παιχνίδι Στράβωσε σκεφτήκαμε το επόμενο παιχνίδι είχαμε διάθεση απόψε και στην έδρα μας έχουμε κάνει μεγάλες νίκες. Αυτό δείχνει τι παίκτες έχουμε. Προχωράμε».

Όσο για το αν ο Προμηθέας θέλει το κάτι παραπάνω είπε: «Εννοείται ότι θέλουμε το κάτι παραπάνω. Το είπα και στην Αθήνα. Το αν θα είναι πετυχημένη η όχι η χρονιά είναι εγωιστικό. Ξέρετε αν είναι πετυχημένη η όχι η σεζόν. Κερδίσαμε κόσμο. Όλη η Πάτρα ενδιαφέρεται για τον Προμηθέα. Θα δείτε τι θα κάνει η ομάδα του χρόνου.θα σας μιλήσουμε για τα επόμενα τρία χρόνια εν καιρώ».


Πηγή