Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο)

Ο πιο ευχάριστος χώρος για να παίξουν τα παιδιά εκτός σπιτιού, είναι οι παιδικές χαρές. Όχι όμως, όταν μιλάμε για αυτές που βρίσκονται στην Ανθείας και στην περιοχή Ταραμπούρα.

Οι δύο αυτές παιδικές χαρές αν κρίνουμε από την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται, είναι ακατάλληλες για… παιδιά.

Η πρώτη (Ανθείας), είναι γεμάτη χόρτα, φύλλα και σκουπίδια. Ας μη μιλήσουμε για τα παγκάκια, που δεν έχουν στήριγμα για να ακουμπήσει κάποιος γονιός σε περίπτωση που θέλει να καθίσει.

Στην ίδια κατάσταση, ίσως και χειρότερη, βρίσκεται η δεύτερη παιδική χαρά, στην περιοχή Ταραμπούρα, όπου τα χόρτα έχουν μεγαλώσει τόσο που ίσως να κρύβουν και κανένα φίδι.

Είναι κρίμα… Κρίμα για τα παιδιά που μένουν κοντά σε αυτές και δεν μπορούν να τις χαρούν, αλλά και για την Πάτρα γενικότερα. Δεν είναι όμορφο κάποια σημεία της, να είναι τόσο ξεχασμένα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στη σελίδα του Facebook "Αυτά που δεν λέγονται", από τον Ανδρέα Αποσκιτή.

Παιδική χαρά Ανθείας

Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο) Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο) Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο) Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο) Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο) Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο) Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο) Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο) Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο) Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο)

Παιδική χαρά Ταραμπούρα

Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο) Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο) Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο) Δύο παιδικές χαρές της Πάτρας, που βρίσκονται σε κακή κατάσταση (φωτο)


Πηγή