Μαρία Κερασιώτη – Τελειώνει η χρονιά για τη σπρίντερ της ΠΓΕ

Το κορίτσι το έχει με την ταχύτητα, όμως κάποια προβλήματα τραυματισμού που έχει αντιμετωπίσει, την κράτησαν πίσω.

Η Μαρία Κερασιώτη στην πρώτη της αγωνιστική εμφάνιση μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια αποχής στα 36α Θώδεια, που έγιναν πριν από μερικές μέρες στο Λουτράκι, πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 100 μέτρα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που την είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά.

Η αθλήτρια της Παναχαϊκής δείχνει να έχει συνέλθει, βελτιώνοντας κάθε φορά τις εμφανίσεις της, ωστόσο η ίδια δεν σκοπεύει να πάρει μέρος στις φετινές πανελλήνιες διοργανώσεις, θεωρώντας ότι δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που θα ήθελε να δει τον εαυτό της.

"Δεν σκέφτομαι να τρέξω στις πανελλήνιες διοργανώσεις. Όμως θέλω να κυνηγήσω κάποιο όριο, κυρίως για λόγους ψυχολογίας που για μένα είναι σημαντικός αυτή την περίοδο" τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr.

"Ευτυχώς ξεπέρασα τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζα και κάποια προβλήματα που είχα στην υγεία μου. Στόχος μου για φέτος ήταν να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να κατεβάσω την επίδοσή μου στο 13 στα 100 μέτρα, κάτι που δεν είχα πετύχει εδώ και αρκετά χρόνια.

Είναι γεγονός ότι η μεγάλη αποχή που είχα μου χάλασε την ψυχολογία αρκετά και δεν μπόρεσα να βάλω υψηλούς στόχους, γυρίζοντας σε πολλά πράγματα από την αρχή. Ευελπιστώ όμως ότι του χρόνου θα πάω καλά και με τη βοήθεια της Παναγίας να μην έχω κανένα τραυματισμό.

Η αγωνιστική χρονιά τελειώνει για μένα στο Αίγιο και από εκεί θα πέρα κοιτάζω τη νέα χρονιά. Το μόνο που θέλω είναι τη νέα χρονιά να είμαι καλά και να μπορέσω να έχω υψηλότερους και περισσότερους στόχους. Βλέποντας και πράττοντας. Άλλωστε, καλύτερα για μένα είναι να μην λέω πολλά, προτιμώ να δουλεύω και να δείχνω με πράξεις την αξία μου".

Μαρία Κερασιώτη - Τελειώνει η χρονιά για τη σπρίντερ της ΠΓΕ


Πηγή