Περιοδείες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Αχαΐα

Όλο το επόμενο διάστημα έως τις εκλογές οι ανοικτές περιοδείες σε όλον τον νομό με τη συμμετοχή υποψηφίων βουλευτών, μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα δώσουν τη μάχη της ενημέρωσης προκειμένου το πρόγραμμά μας να φτάσει σε κάθε σπίτι, σε κάθε εργασιακό και κοινωνικό χώρο.

Την Τετάρτη, 19/06/2019, στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στην Κρύα Ιτεών- συνοικία Παπαθωμά ενώ την Πέμπτη, 20/06/2019 στις 19.30 στις γειτονιές της Έλληνος Στρατιώτου και στις περιοχές της Αγίας Τριάδος και του Σκαγιοπουλείου. Την ίδια ημέρα, και ώρα την Πέμπτη άλλο εκλογικό κλιμάκιο θα επισκεφτεί τα χωριά Πλατάνι – Αργυρά – Σελλά – Πιτίτσα.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα πραγματοποιηθεί με συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 21.6.2019 στις 11:00 π.μ., το πρωί, στο εκλογικό κέντρο στην πλατεία Γεωργίου 28, που ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του ενώ την ίδια μέρα στις 9:00 μ.μ το βράδυ θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο ανοικτή εκδήλωση με όλους τους υποψήφιους.

"Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχτήκαμε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ του νομού Αχαΐας αφού το ίδιο ψηφοδέλτιο με ελάχιστες προσθήκες έχει αποδείξει την εκλογική του επίδοση και στις εκλογές του 2015 με τη δεύτερη θέση στον Νομό Αχαΐας. Η παρουσία του κ. Μητσοτάκη δεν ξέρουμε εάν θα αυξήσει τα εκλογικά ποσοστά της ΝΔ αλλά σίγουρα εξασφαλίζει την πολιτική συνέχεια της ΝΔ ώστε να μην ξεχάσουμε το καταστροφικό «έργο» των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ που άφησαν στην περιοχή. Να μην ξεχάσουμε βέβαια και τη διατήρηση των εύθραυστων ισορροπιών του ψηφοδελτίου της που προκρίνει τους αρεστούς στο κόμμα και όχι τους άριστους στο λαό της Αχαΐας, σύμφωνα με δήλωση «κομμένης» πολιτευτού.

Σε κάθε περίπτωση, επιχειρείται με την ευρεία πληρωμένη διαφήμιση των στελεχών της η συντονισμένη επιχείρηση «ξεπλύματος» των θέσεων του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ για μια σειρά θεμάτων όπως τα εργασιακά για τα οποία ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν διστάζει να τάζει φοροαπαλλαγές στις επιχειρήσεις με αντάλλαγμα τη μεταφορά κρατικών αρμοδιοτήτων στην εθελοντική ευχέρεια των εργοδοτών. Το κόμμα που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια βρίσκει – άραγε από που; – χιλιάδες ευρώ για να προβάλλει τα στελέχη της χωρίς να καταθέτει ένα σαφές και κοστολογημένο πρόγραμμα για αυτά που πρόκειται να εφαρμόσει εάν ποτέ καταφέρει να έρθει στην εξουσία ενώ την ίδια στιγμή οι αναφορές της σε αυτά που πρόκειται να καταργήσει αφήνουν στην ανασφάλεια χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα" αναφέρει η ανακοίνωση.


Πηγή