Τάσος Αλτάνης: «Μαζέψτε τώρα τα σκουπίδια…στο Θολό»

Στα περισσότερα τοπικά διαμερίσματα οι κάτοικοι των χωριών βλέπουν τα σκουπίδια στους δρόμους και δίπλα στα σπίτια τους.

Νιώθουν απροστάτευτοι από την δημοτική αρχή και αγανακτισμένοι από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς αντιμετωπίζονται ως δημότες δεύτερης κατηγορίας καθώς ήδη τα σάπια απορρίμματα, τα σκουπίδια έχουν δημιουργήσει εικόνες ντροπής .

Οι όγκοι σκουπιδιών, έχουν σχηματίσει μια τεράστια σειρά στο κέντρο του ομορφότερου χωριού και στην είσοδο προς την παραλία στο Θολό ενώ ποντίκια ,φίδια, και μύγες κάνουν επιδρομή στα σπίτια τους.

Εκείνο που ζητούν οι κάτοικοι, είναι η δημοτική αρχή να μαζέψει άμεσα τα σκουπίδια που υπάρχουν στο σημείο.

«Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Πρέπει τα σκουπίδια να μαζευτούν τώρα», οι κάτοικοι του χωριού, παίρνουν υποσχέσεις από τη δημοτική αρχή, χωρίς μέχρι σήμερα αυτές να έχουν υλοποιηθεί.

Πιστεύω ότι Δημοτική αρχή πρέπει να εργάζεται με λογική και σύνεση ως και την τελευταία στιγμή και οφείλει να προχωρήσει τώρα στην αποκομιδή των σκουπιδιών.

Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε και δεν τιμούν τα χωριά μας να δείχνουν την εικόνα αυτή.

Σας καλώ να ανταποκριθείτε στο έργο σας σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που σας απέμεινε, και μην εγκαταλείπετε τα χωριά.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζαχάρως – Φιγαλείας

Τάσος Αλτάνης


Πηγή