“The Bridge Experience” – Το μεγαλύτερο αθλητικό μαζικό event της Πάτρας έφτασε! (φωτο+video […]

Το μεγαλύτερο γεγονός του μαζικού αθλητισμού πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Πάτρα και οι διοργανωτές του "The Bridge Exprerience 2019" στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Achaia Beach στον Καστελόκαμπο, τόνισαν τη σημασία του event, αλλά και το σημαντικό κοινωνικό του αντίκτυπο.

Στο πάνελ βρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, όπως και των εθελοντικών οργανώσεων που παίρνουν μέρος σε αυτή, ενώ το λόγο πήραν άνθρωποι σωματείων και συλλόγων που όλο αυτό το διάστημα έτρεξαν για να γίνει αυτό το αθλητικό μαζικό γεγονός, πραγματικότητα.

Το φετινό "The Bridge Experience", σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της διοργάνωσης, Σωτήρης Πάστρας, θα είναι χωρισμένο σε δύο βασικά μέρη, στο κολυμβητικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 8 Ιουνίου και το δρομικό που θα γίνει την Κυριακή, το οποίο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο όγκο συμμετοχής.

Η συμμετοχή φέτος, όπως ήδη έχει γράψει το patrasevents.gr, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα έρθουν στην Πάτρα για να πάρουν μέρος στο κολυμβητικό διάπλου του Ρίου – Αντιρρίου, αθλητές από το εξωτερικό, ενώ για τα δρομικά αγωνίσματα θα συμμετάσχουν άτομα από όλη την Ελλάδα που θα ταξιδέψουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα μόνο και μόνο για το "The Brigde Experience".

O Σωτήρης Πάστρας ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση, τονίζοντας τη μεγάλη στήριξη που είχε από τον δήμο Πατρέων (ειδικότερα από τον Τάκη Πετρόπουλο) και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ενώ έδωσε το λόγο σε κάθε εκπρόσωπο φορέα και συλλόγου, να απευθύνει χαιρετισμό.

"The Bridge Experience" - Το μεγαλύτερο αθλητικό μαζικό event της Πάτρας έφτασε! (φωτο+video) "The Bridge Experience" - Το μεγαλύτερο αθλητικό μαζικό event της Πάτρας έφτασε! (φωτο+video) "The Bridge Experience" - Το μεγαλύτερο αθλητικό μαζικό event της Πάτρας έφτασε! (φωτο+video)

Από πλευράς Γέφυρας μίλησε η Νίκη Σίψα. "Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Γέφυρα για τρίτη συνεχή χρονιά παίρνει ενεργά μέρος σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα από ανθρώπους που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους. Η Γέφυρα, ως γνωστόν, είναι πάντα στο πλευρό τέτοιων διοργανώσεων που εκτός της φιλανθρωπικής τους πτυχής, έχουν και έναν αναπτυξιακό ρόλο για την περιοχή".

Ο Νίκος Ρουμελιώτης εκπροσώπησε τον σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, τονίζοντας τα εξής: "Ο σύλλογος βρίσκεται πάντα στο πλευρό τέτοιων διοργανώσεων και στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες. Χαιρόμαστε που θα γίνει μία τέτοια διοργάνωση στην Πάτρα και θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια".

H συνέντευξη Τύπου του "The Bridge Experience 2019" στην Πάτρα

"The Bridge Experience" - Το μεγαλύτερο αθλητικό μαζικό event της Πάτρας έφτασε! (φωτο+video) "The Bridge Experience" - Το μεγαλύτερο αθλητικό μαζικό event της Πάτρας έφτασε! (φωτο+video)

Συγκλόνισε η Γιάννα Μαυρόγιαννη

Αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά ήταν η ατμόσφαιρα όταν μίλησε η εκπρόσωπος των Lilly's Warriors of Patras, Γιάννα Μαυρόγιαννη.

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές του "The Brigde Experience" που μας δίνουν τη δυνατότητα σε εμάς τους απόφοιτους του Πολυκλαδικού να δείξουμε τον ρομαντισμό μας και να οργανώσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έναν περίπατο πάνω στην Γέφυρα για να βοηθήσουμε ένα κοριτσάκι την Λίλιαν που δίνει το δικό της αγώνα κατά του καρκίνου. Φέτος η προσπάθειά μας αυτή έχει σαν στόχο να βοηθήσει και άλλα παιδιά που δίνουν την ίδια μάχη και να προσφέρουμε και εμείς στον αγώνα τους" .

Μάλιστα η Γιάννα Μαυρόγιαννη δέχτηκε το πιο ζεστό χειροκρότημα όταν αναφέρθηκε στο δικό της πρόβλημα υγείας συγκλονίζοντας όσους την άκουγαν. "Όταν αναλάμβανα να διοργανώσω πέρυσι το συμβολικό αυτό περίπατο πάνω στην Γέφυρα για το κοριτσάκι, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι την επόμενη χρονιά θα νοσούσα και εγώ. Η ζωή όμως κρύβει εκπλήξεις".

Στο πάνελ μίλησαν επίσης ο Φώτης Καλαντζόπουλος εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πάτρας, ο Νεκτάριος Κατριβέσης από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ο Κωνταντίνος Μίχας από την Excellence Seas, o Γιώργος Τρυπαναγνωστόπουλος από το σωματείο του Πέλοπα που βοήθησε αρκετά στη διοργάνωση και ο Σπύρος Μπουλής από πλευράς των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από το The Bridge Experience θα δοθεί για την ενίσχυση Παιδικών Κατασκηνώσεων του δήμου Πατρέων, ενώ στον περίπατο πάνω στη Γέφυρα των Lilly's Warriors θα πάρουν μέρος πάνω από 200 άτομα, δίνοντας έτσι σημαντική οικονομική ενίσχυση στους συλλόγους που κάνουν αγώνα και βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Το patrasevents.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και μετά το τέλος της μίλησε με εκπροσώπους συλλόγων, αλλά και με τον Σωτήρη Πάστρα.

Ο Σωτήρης Πάστρας για το The Brigde Experience 2019

Ο εκπρόσωπος των Excellence Seas στο patrasevents.gr

Oι Lilly's Warriors of Patras μιλούν στο patrasevents.gr


Πηγή