Αντώνης Νικολουδάκης σε ΦΟΔΣΑ και Δήμο : «Ουδείς παραιτείται λόγω ευθιξίας, ουδείς απολύεται λόγω ανικανότητας […]

Σκληρή κριτική με διάθεση σκωπτική και μάλιστα με ισχυρή δόση ειρωνείας ασκεί στη δημοτική αρχή και στο ΦΟΔΣΑ , ο κ.Αντώνης Νικολουδάκης, για τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων και την μη αποκομιδή τους , που ως αποτέλεσμα έχει γι άλλη μια φορά, την συσσώρευση σκουπιδιών, σε ολόκληρη τη Ζάκυνθο. Με την διαπίστωση «ουδείς παραιτείται λόγω ευθιξίας, ουδείς απολύεται λόγω ανικανότητας, αποκαλύπτει και αναδεικνύει όχι μόνο την πολιτική ολιγωρία αλλά και την πλήρη απαξίωση της τοπικής κοινωνίας από τους εμπλεκόμενους με το θέμα φορείς. Συγκεκριμένα και με τίτλο «Ζάκυνθος, οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας 2019, επεισόδιο νέο…», ο κ.Νικολουδάκης επισημαίνει:

Ζάκυνθος, Οι Τελευταίες Μέρες της Πομπηίας 2019, επεισόδιο νέο:
Όπου ο Δήμος και ο αρμόδιος φορέας ΦΟΣΔΑ δηλώνουν αδυναμίαν αποκομιδής των απορριμμάτων, για τρίτο έτος κατά σειράν.
Ουδείς παραιτείται λόγω ευθιξίας, ουδείς απολύεται λόγω ανικανότητας.
Η δημόσια υγεία καλοχαιρετά τον ερχομό της πανώλης και κάθε επαγγελματική δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας και σίτισης τρέμει την ημέρα που θα ξεσπάσει η επιδημία.
Υποχρεούνται εκβιαστικά οι πολίτες και οι επιχειρηματίες να διπλοπληρώσουν κατ' ιδίαν -όσοι δύνανται- εκ νέου ιδιωτική αποκομιδή δια την κάλυψιν της ανικανότητας ΦΟΣΔΑ/Δήμου.
Σε άλλα νέα, η Δημοτική Αρχή οραματίζεται εντυπωσιακά εγκαίνια και κοπήν κορδέλας στο νέο Δημοτικό Θέατρο (άνευ αναβατόριου) εντός του θέρους (το λαμπερό ενσταντανέ ελήφθη από παπαράτσι στην περιοχή Αγ. Σώστη – Βεζάλ)


Πηγή