ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ: Εργάζεται ακατάπαυστα πριν καν αναλάβει καθήκοντα ο νέος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της Δημοτικής του θητείας, ο νέος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, ώστε να επιτύχει τα μέγιστα αποτελέσματα μέσα από τους πρώτους κιόλας μήνες της παρουσίας του στον Δημαρχιακό θώκο.

Ο πρώτος στόχος του νέου Δημάρχου, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη, κάτι για το οποίο άλλωστε είχε δεσμευτεί προεκλογικά και στην κατεύθυνση αυτή εργάζεται πριν καν αναλάβει τα καθήκοντα του.

Επιδίωξη του κ. Λέντζα είναι από τον πρώτο κιόλας χρόνο της θητείας του, να καταστήσει την περιοχή επιτέλους λειτουργική, ελκυστική, φιλική για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της.

Αυτές οι παράμετροι, στις οποίες έχει επικεντρωθεί ο νέος Δήμαρχος με τους συνεργάτες του, είναι:

-Καθαρό νερό για όλους

– Επαρκής φωτισμός σε κάθε δρόμο

– Σύγχρονη αστική και αγροτική οδοποιία

– Δίκαιη κατανομή Δημοτικών Τελών

– Δημοτικές Υπηρεσίες σε κάθε Δημοτική Ενότητα

– Δίνουμε ζωή στα εγκαταλελειμμένα μας χωριά

– Διάνοιξη νέων αποστραγγιστικών τάφρων

– Δημοτική μέριμνα για τον καθαρισμό οικοπέδων (ΠΑΥΣΗ)

Ένα επίσης θεμελιώδες ζήτημα που θα προτάξει ο κ. Γιάννης Λέντζας κατά τη δημαρχιακή του θητεία, θα είναι η λειτουργία του Δήμου κάτω από συνθήκες απόλυτης διαφάνειας και με δημόσια λογοδοσία.

Είναι αλήθεια ότι ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει μείνει τα τελευταία χρόνια στάσιμος σε πολλούς τομείς, βυθίζοντας την περιοχή σε οικονομική ύφεση.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Ο νέος Δήμαρχος δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει τον τόπο, υλοποιώντας το βασικό σύνθημα της παράταξής του, που ήταν «Όλοι μαζί για ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει».

Μέλημα του Γιάννη Λέντζα είναι να δώσει αναπτυξιακή ώθηση στο Δήμο, κάτι που όπως έχει διαμηνύσει μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τις συνεργασίες με όλους τους πολίτες, τους φορείς, τους συλλόγους και όλα τα τοπικά συμβούλια.

Το συναινετικό και προσηνές πολιτικό πρόσωπο που επιδεικνύει και μετεκλογικά ο κ. Λέντζας, κερδίζει πλέον και τους έως πρότινος πολιτικούς του αντιπάλους, αφού ο ίδιος πιστεύει σε έναν νέο δημοκρατικό τρόπο διακυβέρνησης, όπου οι αποφάσεις θα συνδιαμορφώνονται με την μεγαλύτερη δυνατή αποδοχή.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    10 Ιουλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία