Η 67 χρονη Ευγενία Νικολοπούλου το θύμα του χθεσινού τροχαίου στην Πατρών – Πύργου

Η Ηλεία πενθεί ακόμα έναν δικό της άνθρωπο στο δρόμο “καρμανιόλα” που συντηρούν τα πολιτικά παιχνίδια. Στην Πατρών – Πύργου στη διασταύρωση Κολιρίου, έχασε χθες Σάββατο τη ζωή της η 67χρονη Ευγενία Νικολοπούλου, που επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με την 39χρονη κόρη της και το ένα εγγονάκι της ηλικίας μόλις 11 μηνών.

Η έλλειψη διαχωριστικού στηθαίου στο μέσο της οδού, όπως συμβαίνει σε όλους του κατ’ ουσίαν αυτοκινητοδρόμους, ήταν αυτό που δεν προστάτεψε την οικογένεια, όταν κατευθυνόμενη προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο ενός 37χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρήκε εμπόδιο απο προπορευόμενο όχημα που προσπάθησε να αποφύγει.

Η Ηλεία δεν μπορεί να ανεχτεί άλλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της νέας Πατρών – Πύργου. Από κανέναν και με οποιαδήποτε κυβέρνηση… Ο δρόμος πρέπει να γίνει άμεσα και μέχρι την Ολυμπία, με τις προδιαγραφές που επιτάσσει η κατασκευή ενός διεθνή οδικού άξονα που οδηγεί σε έναν παγκόσμιο προορισμό…

Πως έγινε το δυστύχημα

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις 5.30 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός οδηγώντας ένα Audi A4 είχε κατεύθυνση προς Ολυμπία. Λίγο πριν τη διασταύρωση Κολιρίου από προπορευόμενο όχημα φαίνεται πως υπήρξε βλάβη στο συρρόμενο μέρος του, που έμεινε στη μέση του δρόμου. Ο αλλοδαπός στην προσπάθειά του να αποφύγει αυτή τη σύγκρουση, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με σφοδρότητα μετωπικά με το TOYOTA Yaris που οδηγούσε η 39χρονη και επέβαιναν η μητέρα της και το παιδάκι της. Το Yaris σταμάτησε την πορεία του μετά τη σύγκρουση πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της οδού.

Οι επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στα δύο οχήματα και άμεσα έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες με διασωστικά οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες.

Η 67χρονη δεν είχε ίχνη ζωής, η κόρη της ελαφρά τραυματισμένη αλλά σε κατάσταση σοκ μιλούσε και για δεύτερο παιδί μέσα στο όχημα και αυτό σήμανε συναγερμό στις Αρχές, που έβλεπαν μόνο το 11 μηνών βρέφος ευτυχώς χωρίς κάποιο ουσιαστικό τραυματισμό (αφού ήταν στο ειδικό καθισματάκι του) εντός του Yaris.

Απεγκλωβίστηκαν οι δύο οδηγοί, απομακρύνθηκε το βρέφος που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πύργου και έπειτα ανασύρθηκε νεκρή από το Yaris η 67χρονη.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στο σημείο διεξαγόταν με δυσκολία λόγω των εργασιών απομάκρυνσης των δύο αυτοκινήτων και καθαρισμού του οδοστρώματος από τα λιπαντικά που είχαν χυθεί.

Το Τμήμα Τροχαίας Πύργου, διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

troxaio koliriou2troxaio koliriou 3troxaio koliriou 4troxaio koliriou 5troxaio koliriou 6troxaio koliriou 7troxaio koliriou 8

Πηγή: ilialive.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    28 Ιουλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία