Οι “σταυροί” στην Αχαΐα στα ψηφοδέλτια των 6 κομμάτων που μπαίνουν στην Βουλή

Έξι κόμματα όπως όλα δείχνουν θα συνθέσουν την νέα Βουλή που θα προκύψει από το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ 25. Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα στην Αχαϊα οι εννιά έδρες κατανέμονται ως εξής: Τρεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, δύο για την Νέα Δημοκρατία, μία για το ΚΙΝΑΛ, μία για το ΚΚΕ, μία για την Ελληνική Λύση και μία για το ΜέΡΑ 25.

Οι έδρες βέβαια ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τις διακυμάνσεις των ποσοστών του κάθε κόμματος όχι μόνο στην Αχαΐα, αλλά και σε όλη την επικράτεια. Ωστόσο, το ενδιαφέρον σε ότι αφορά την Αχαΐα έχει να κάνει με τους σταυρούς που παίρνουν οι υποψήφιοι βουλευτές του κάθε ψηφοδελτίου.

Δείτε αναλυτικά τους μέχρι τώρα σταυρούς που έχουν πάρει οι υποψήφιοι στα έξι κόμματα που μπαίνουν στην Βουλή.

Οι "σταυροί" στην Αχαΐα στα ψηφοδέλτια των 6 κομμάτων που μπαίνουν στην Βουλή Οι "σταυροί" στην Αχαΐα στα ψηφοδέλτια των 6 κομμάτων που μπαίνουν στην Βουλή Οι "σταυροί" στην Αχαΐα στα ψηφοδέλτια των 6 κομμάτων που μπαίνουν στην Βουλή Οι "σταυροί" στην Αχαΐα στα ψηφοδέλτια των 6 κομμάτων που μπαίνουν στην Βουλή Οι "σταυροί" στην Αχαΐα στα ψηφοδέλτια των 6 κομμάτων που μπαίνουν στην Βουλή Οι "σταυροί" στην Αχαΐα στα ψηφοδέλτια των 6 κομμάτων που μπαίνουν στην Βουλή


Πηγή