Παρατημένη στο έλεος η ΔΕΥΑΔ – Ένταση στη συνάντηση ενημέρωσης (video)


Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ενημέρωσης για την ΔΕΥΑΔ εν μέσω συνεχών διακοπών υδροδότησης από άκρη σε άκρη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας .

Αρχικά έγινε ενημέρωση για τον Βιολογικό καθαρισμό, όπου σύμφωνα με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο , ο Βιολογικός δεν λειτουργεί σωστά τα τελευταία χρόνια κάτι που κατά καιρούς έχει πιστοποιηθεί από την Διεύθυνση της Περιφέρειας, μετά από παρεμβάσεις πολιτών , δημοτικών παρατάξεων, αλλά και του Συλλόγου Αλισσαίων Πείρος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ κ. Σκάγιας, κατηγόρησε τους προέδρους των χωριών πως αυτοί φταίνε για το νερό και συγκαλύπτουν τις κλοπές νερού. Εκεί τα πνεύματα οξύνθηκαν με τους προέδρους να κάνουν λόγο για ανυπαρξία της ΔΕΥΑΔ, για ρόλο μαριονέτας του προέδρου κ. Σκάγια , αλλά και ανυπαρξία πολιτικής βούλησης από την παράταξη Νικολάου , όπου άφησε την ΔΕΥΑΔ στο πραγματικά έλεος της τύχης της.

Πριν λίγες μέρες άλλωστε έλαβε χώρα πρωτοφανές γεγονός σύμφωνα με καταγγελία προέδρου Μιχοϊου (σχετικό άρθρο).

Μετά από τοποθετήσεις τον λόγο πήρε ο εκλεχθείς δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς , όπου ανέφερε σχετικά :

«O καθένας λέει το πρόβλημα του και είναι άκρως σεβαστό. Όμως εδώ ο κόσμος δεν έχει νερό. Δεν χωράνε άλλοι ηρωισμοί. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις που θα στηριχθούν από όλους για να έχει ο κόσμος νερό. Θα παρθούν αποφάσεις για την εισπραξιμότητα, για το κλέψιμο νερού , αλλά και για συμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι βλάβες.

Δείτε βίντεο


Πηγή