Τι λένε και τι εύχονται οι πολίτες της Ηλείας για τη νέα κυβέρνηση

Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής ανέδειξαν το τέλος εποχής του ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση της χώρας και την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας, προσφέροντάς του την πολυπόθητη αυτοδυναμία που του επιτρέπει να εκτελέσει το σχέδιο ανάπτυξης που έχει καταρτίσει για τη χώρα χωρίς εμπόδια, με στόχο να βγάλει τη χώρα από τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει εδώ και μια δεκαετία.

Το αποτέλεσμα των εκλογών έφερε χαμόγελα στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έλαβε 39,7% και 158 έδρες, με το τρίπτυχο λιγότεροι φόροι-νέες δουλειές–ασφάλεια να πείθει εν τέλει τον ελληνικό λαό προκειμένου να επιλέξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για νέο πρωθυπουργό. Επιπλέον, κατάφερε να κερδίσει όσους ήταν δυσαρεστημένοι από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Πλέον ο κ. Μητσοτάκης καλείται να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που καλλιέργησε για επιτάχυνση της οικονομικής ανάκαμψης, γενίκευση της ευημερίας και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, με την εντολή που του έδωσε ο λαός να είναι ισχυρή.

Ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο

Την πεποίθησή τους και τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον με προοπτικές, εξέφρασαν οι Ηλείοι με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών που έφερε στην πρώτη θέση την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Για τους περισσότερους το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, με τις προσδοκίες πλέον να είναι μεγάλες. Ακόμη, τεράστιες είναι και οι προσδοκίες πως η νέα κυβέρνηση μπορεί να βγάλει από το τέλμα που έχει περιέλθει εδώ και χρόνια την Ηλεία, θεωρώντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί πιθανόν την ιδανικότερη επιλογή αυτή τη χρονική στιγμή για τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή