Ανάπτυξη για την Ηλεία: Ανοιχτή διαβούλευση για το μέλλον του νομού μας – Κάνε κι εσύ την πρόταση σου

Στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης και θέλοντας για άλλη μια φορά να βγει μπροστά για την Ηλεία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή εγκαινιάζει μια ανοιχτή διαβούλευση με όλους τους φορείς της περιοχής, αιρετούς, δημάρχους, βουλευτές, τεχνικές υπηρεσίες, ΝΠΔΔ, επιχειρηματίες, επιμελητήριο, εμπορικούς συλλόγους, πολιτιστικούς συλλόγους και φυσικά, το πιο σημαντικό… τους πολίτες αυτού του πανέμορφου τόπου.

Στόχος μας, όλοι μαζί ενωμένοι να καταγράψουμε τα προβλήματα και να θέσουμε ουσιαστικές προτάσεις για τον τόπο μας ώστε να διεκδικήσουμε από κοινού, τόσο από την κεντρική κυβέρνηση, όσο και από τη νέα περιφερειακή αρχή αυτά που δικαιούται η Ηλεία. Όλες οι προτάσεις και τα προβλήματα θα επεξεργαστούν από ειδικούς μελετητές, θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν σε 7 ημερίδες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις πρωτεύουσες των Δήμων. Η διαβούλευση θα παραμείνει ανοιχτή από την 20 Αυγούστου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου και οι ημερίδες, οι οποίες θα είναι όλες ανοιχτές προς το κοινό. θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο.

Μπείτε στην σελίδα του patrisnews.com και συμπληρώστε ή κατεβάστε τη σχετική φόρμα και στείλτε μας την πρότασή σας.

Μπορείτε να απευθυνθείτε ακόμη στο email μας: patrisnews@gmail.com ή στα κεντρικά γραφεία της εφημερίδας μας Θεμιστοκλέους και Παπαφλέσσα, Πύργος, Ηλείας 27131


Πηγή