Η 1η Λυκείου του ΕΠΛ Πατρών του ’84 κάνει reunion beach party

Η τρελή παρέα των πρώτων απόφοιτων του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου της Πάτρας, συνεχίζει να κάνει τα δικά της και να διοργανώνει συναντήσεις που ξυπνούν αναμνήσεις και το άρωμα της νοσταλγίας των μαθητικών τους χρόνων.

Το Σάββατο στις 3 Αυγούστου η φουρνιά του 1984 του Πολυκλαδικού Λυκείου πραγματοποιεί το 3o Reunion, στο μαγευτικό TamToom και καλεί όλους τους τότε μαθητές να δώσουν το παρών, σε μία συνάντηση καλοκαιρινή που εκτός από το χαρακτήρα του reunion, πρόκειται να έχει και αυτόν του beach party, έχοντας σαν σκοπό της να αναδείξει αυτή την τρέλα της πρώτης νιότης, μια τρέλα που δεν έχει φύγει, όσο και αν έχουν φύγει τα χρόνια.

Η ανάρτηση άλλωστε στο facebook της σχετικής πρόσκλησης είναι χαρακτηριστική: «Αν είσαι ένας από τους 300… που τον Ιανουάριο 2017 ήρθες στο 1ο Reunion, ξανά ήρθες το Μάρτιο 2018 στο 2ο Reunion… ήρθες και… Χόρεψες, Γέλασες, Γούσταρες, Μαγεύτηκες, Δάκρυσες, Ξεκαρδίστηκες, Νοστάλγησες, Αγκάλιασες σφιχτά, Θυμήθηκες, Απόρισες, Αναρωτήθηκες, Φλέρταρες, Ευχήθηκες, Ερωτεύτηκες, Αναφώνησες, αλλά ένιωσες φεύγοντας ότι ήταν λίγο…

Έρχεται η 3η Επανασύνδεση!!! (Χώρος Beach Tamtoom) Αν είσαι ένας απο τους επόμενους 300… που θέλεις να ζήσεις όλο αυτό Έλα!!! Θα σβήσουμε την γενέθλια τούρτα των 50 χρόνων μας!!! (είναι γεγονός… γίναμε εμείς οι μεγάλοι τώρα)!!! Η ώρα της 3ης Επανασύνδεσης πλησιάζει… λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα!!!».


Πηγή