Ξεκίνησε  η διανομή τροφίμων από την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη στην Αμαλιάδα – Δίπλα στον συνάνθρωπο


Η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη, με τη βοήθεια των συνανθρώπων μας ,των χορηγών και των εθελοντών, συγκέντρωσε τρόφιμα για να μοιράσει σε οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Την διανομή τροφίμων σε οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, ξεκίνησε την Πέμπτη στην περιοχή της Αμαλιάδας η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη. Η διανομή συνεχίστηκε και χθες για την περιοχή της Αμαλιάδας στα γραφεία της οργάνωσης στην οδό Θεμιστοκλέους 28, ενώ σήμερα πραγματοποιείται σε οικογένειες της περιοχής του Πύργου και σε απομακρυσμένα χωριά.

Ο πρόεδρος της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης Αποστόλης Αποστολόπουλος και η διοίκηση της οργάνωση ευχαρίστησαν όλους όσους στηρίζουν και ενισχύουν με κάθε τρόπο την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη, ανακουφίζοντας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ακραία φτώχια.

Επίσης, ευχαρίστησε τα σούπερ μάρκετ LIDL Πύργου και Αμαλιάδας, ΤΕΡΖΗΣ Πύργου, ΣΚΑΒΕΝΙΤΗΣ και ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Αμαλιάδας. Επίσης, τις εταιρείες ΦΑΡΜΑ ΗΛΕΙΑΣ και αρτοποιία ΛΑΒΑΖΟΥ, για την προσφορά τους με προϊόντα παραγωγής τους.

«Στόχος μας είναι να βοηθάμε οικογένειες που δεν έχουν τρόφιμα και ρούχα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και προσπαθούμε να προσφέρουμε όσο μπορούμε, με την βοήθεια χορηγών, των συνανθρώπων μας και εθελοντών», δήλωσε ο κ. Αποστολόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης γνωστοποίησε ότι στις 31 Δεκεμβρίου 2019 λήγει το ισχύων καταστατικό της οργάνωσης και σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης παρατείνεται για άλλα 4 χρόνια, κάνοντας κάλεσμα στους πολίτες να γίνουν μέλη και να προσφέρουν στην οργάνωση και στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Πηγή