Πάτρα: «Ο Λευτέρης έδινε ζωή σε όλους μας»

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψεις αυτόν τον άνθρωπο. Εδινε ζωή στο κατάστημά μας. Λαχταρούσαμε να δουλεύουμε μαζί. Ηταν ευγενής, εργατικός με χιούμορ και ευαισθησίες. Πιστεύω ότι πλέον ο εργασιακός μας χώρος θα είναι άδειος χωρίς τον Λευτέρη. Θα ζούμε με την ψευδαίσθηση ότι θα γυρίσουμε το κεφάλι μας και θα είναι εκεί και θα εξυπηρετεί με χαμόγελο και διάθεση κάποιον πελάτη».

Οι περιγραφές των συνεργατών του άτυχου 30χρονου Λευτέρη Πανταζή που πέθανε μέσα στο σπίτι του μετά από εκδήλωση φωτιάς το πρωί του Δεκαπενταύγουστου, είναι συγκλονιστικές.

Με δάκρια στα μάτια και λυγμούς τον αποχαιρέτισαν χθες το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, οι γονείς τους και τα αδέλφια του που αρνούνταν να αποχαιρετίσουν για πάντα τον αγαπημένο τους Λευτέρη.

«Περίμενε πότε θα βρεθεί κοντά στην οικογένειά του που βρίσκονταν σε διακοπές» ανέφερε συνάδελφός του. Ηταν πατέρας τριών μικρών παιδιών.

Ο άτυχος νέος εργάζονταν στα Coffee Island και συγκεκριμένα στο κατάστημα που εδρεύει στην οδό Γούναρη στο ύψος των Υψηλών Αλωνίων. Το κατάστημα παραμένει κλειστό από τη στιγμή που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν.

«Είναι από τα πιο τραγικά περιστατικά που έχω ζήσει στη ζωή μου. Προχθές εργαζόμασταν μαζί και σήμερα τον αποχαιρετάμε για πάντα. Ηταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος» ανέφερε συνάδελφός του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λευτέρης Πανταζής εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο μπροστινό τμήμα της οικίας. Προσπάθησε να ξεφύγει ανοίγοντας τα ηλεκτρικά παντζούρια αλλά δεν τα κατάφερε. Τρεις από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση ανέπνευσαν διοξείδιο του άνθρακα και έπρεπε να τους χορηγηθεί οξυγόνο για να αντιμετωπίσουν τα αναπνευστικά προβλήματα. Ο νεαρός ήταν μόνος του στο σπίτι μιας και η οικογένειά του βρισκόταν σε διακοπές.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    18 Αυγούστου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία